Briljante motto’s

Vandaag naar dien lesbo smoor gaan brengen dus langs dien junk. Dit is toch erover. De meeste mensen zullen deze uitspraak kennen als het (vorige) motto van Nouschi. Opgedaan in een topic waar dit geschreven werd door iemand. Zelf heb ik ook een motto wat een uitspraak is van een forummer, namelijk ‘De liefde van je leven komt nou eenmaal niet op bestelling’ van FlorisFlorijn.

Bungelen boven de poep
Rondkijkend op het forum kom ik afwisselend ontroerende, grappige, toepasselijke, onbegrijpelijke en heel erg ware motto’s tegen. Van Vl43inder bijvoorbeeld, haar motto is Wem die Scheisse bis zum Hals steht, sollte den Kopf nicht haengen lassen. In combinatie met haar avatar zie ik dan altijd een mannetje met zijn hoofd voorover bungelend boven de poep.

Gehaktballen
Of het motto van MyleneValerie, onze kookqueen; Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven. Ik vind hem geweldig! Past heel goed bij haar, en ik zie haar kat BoGhi al rondzwemmen in de soep, spelend met de ballen ;-)
Ik ben een bofbips, van Yonna, past bij haar opgewekte manier van schrijven en natuurlijk ook een beetje bij haar avatar, ondanks dat daar nou net geen bips op staat.

Onbegrijpelijk
Onbegrijpelijke motto’s zijn er ook, zoals die van Artpiraat. Haar motto is uǝddouʞ ǝp ɹɐɐu ɐʌıÊ. Tja, maak dáár maar eens wat leuks van! Muziekmotto’s, dat wil zeggen zinnen van songteksten, zijn er volgens mij niet heel veel. Zo heb ik bij Bkstr gezien dat ze van Anouk houdt (…what do you do when you get lost inside your soul….) maar verder kwam ik er niet zoveel tegen.

Lach en een traan
De grappigste vind ik nog altijd die van Twompie: Happy period my ass! Ook Je zal eendagsvlieg zijn en je dag niet hebben…. van Sprokkelientje laat me altijd lachen. Man, doe niet zo moeilijk, trek gewoon een leuk pak aan van W00t is lekker down to earth, terwijl Je bent zo mooi anders dan ik van Helianthus2106 juist voor mij weer een diepere betekenis heeft. Het motto van Miepjemiep vind ik eveneens ontroerend; ik zoek een woord, een heel nieuw woord, een woord dat niemand kent, ik zoek een woord, dat zeggen wil, dat jij de liefste bent.

Wat vinden jullie mooie, maffe of grappige motto’s?

© Foto; privébezit Angel 5