De Badjas: Respectloos einde

column de badjas

Op haar handen en knieën gaat ze voor me op het bed zitten. Kont omhoog, rug hol en met opgeheven hoofd kijkt ze me aan. Het is duidelijk, ze wil genomen worden op de minst persoonlijke manier die er is. Dierlijk, zonder oogcontact.
Ze heeft een smalle taille, brede heupen en een mooi gladde rug. Haar huid is zonnebankbruin, zonder dat het ordinair is. Ze is sportief, haar ontwikkelde spieren maken me geil. Haar goed gevormde armen staan recht onder haar brede, maar vrouwelijke schouders. Haar borsten, normaal fier en stevig, hangen nu een beetje. Dit is haar favoriete standje. Aan de bar, tijdens haar laatste glas wijn, had ze het al terloops laten vallen. Ze verlangt naar harde, onverwachte stoten, die achterlangs in haar natte grote kut binnenkomen.
Voordat ik mijn harde lul erin schuif, gaan mijn handen over haar ronde, strakke billen. Zo zacht en liefkozend als ik nu over haar billen wrijf, zo hard zal ik er straks op slaan. Hoe vaak en hard, dat zal zij mij zometeen duidelijk maken. Ik zal een stappenplan met haar doorlopen, met elke volgende stap bepaalt zij de intensiteit en hardheid.

Ze spoort me aan 
verder te gaan, 
de grens die ik zoek is nog niet in zicht

“Neuk me!” Ze wordt ongeduldig. Ik trek haar billen uit elkaar, haar schaamlippen gaan open. Een walhalla van roze glimmende geilheid. Het is niet nodig, maar ik spuug hard en luid een klodder op haar kut. Met platte hand wrijf ik mijn spuug door haar kutvocht. Dan spuug ik op haar anus en duw mijn duim in het kleine, strak gespannen gaatje. Terwijl m’n lul in haar kut verdwijnt, glijdt mijn duim in haar anus. Niet geschrokken van mijn rochel of mijn duim in haar kont, vraagt ze zachtjes of ik hard en diep wil stoten.

Mijn handen pakken haar taille vast, net boven haar uitstekende bekken. Nu kan ik de impact van mijn stoten intensiveren, door haar lichaam tegen mijn stotende pik aan 
te trekken. Haar kreunen spoort me aan verder te gaan, de grens die ik zoek, is nog niet in zicht. Ik schuif mijn linkerarm verder onder haar lichaam, haar kleine hangende tiet vult mijn hand. De andere hand pakt haar lange blonde haar. Het is een stevige, volle bos. Met haar haar om mijn pols gewikkeld trek ik ritmisch en met gepaste kracht, terwijl ik blijf doorstoten. Ook dit laat ze gewillig toe. Met deze geaccepteerde laatste stap kan ons samenzijn alleen nog maar eindigen in een heerlijk respectloos einde. Ik trek mijn lul uit haar. Trekkend aan haar lange haar draai ik haar om, zodat 
ze recht voor mijn stijve lul zit. Ik voel dat ze volledig ontspannen is, dus ik laat haar los. 
Ik heb haar goed aangevoeld, want ze blijft geduldig op handen en knieën wachten, haar mond half open. Terwijl ik een laatste ruk aan mijn pik geef en roep dat ik kom, gaat haar mond wijder open. Mijn warme zaad spuit ik tegen haar gehemelte. Dan pakt ze mijn lul en zuigt de rest van het zaad er gulzig uit.


De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt.

Lees ook:

Maak kennis met De Badjas: ‘Op sexgebied is iedereen ervaringsdeskundige, alleen schrijf ik het op’
De Badjas: Honden- of kattenmens
De Badjas: Gewoon trek
De Badjas: Klokkijker
De Badjas: De kasteelvrouw
De Badjas: Een pro
De Badjas: Verpest
De Badjas: Een vieze vette hap
De Badjas: Financieel onafhankelijk
De Badjas: Onbeschermd
De Badjas: Verliefd
De Badjas: Op de dansvloer
De Badjas: Op de dansvloer – deel 2
De Badjas: Sex met je ex
De Badjas: De dokter
De Badjas: Haar verhaal
De Badjas: Haar verhaal
De Badjas: Bekijks
De Badjas: Nachtcontacten