Column Noah: ‘Geen booty calls. Geen spijt. Het is goed zo’

column Noah

Single Noah (33, accountmanager bij een uitgeverij) vertelt elke week over zijn date-avonturen.

Op het terras van de ijssalon lepel ik mijn coupe leeg. Lara wiebelt ongeduldig naast me. Onze laatste afspraak. Vanaf vandaag is het definitief over en uit. Ik ga haar missen, mijn kleine, heerlijke duveltje.

Bij het verlaten van de ijssalon, ik stop mijn portemonnee in mijn kontzak, zie ik dat ze weg is. Geamuseerd besef ik dat ze net geen grap maakte over de afscheidswip in het steegje achter de ijssalon. Een laatste keer seks met elkaar. Daarna is het wat mij betreft écht voorbij. Lara kan terug naar haar man, ik wil verder. De zomer komt eraan en ik wil vrij zijn.

Ik slenter naar het steegje, nieuwsgierig en een beetje geil door Lara’s uitdagende belofte. Seks in een steeg is op mijn lijst met buitenlocaties nog niet afgevinkt. Ze staat tegen een muur geleund, achter een donkerblauwe bestelbus.

Haar lange knievest hangt losjes open. Haar rechterarm is gestrekt. Ik glimlach wanneer ik de paarse string zie bungelen. Bovenaan zit een klein randje diamantjes. Lara droeg hem regelmatig voor me. ‘Ik heb hem net voor je uitgetrokken.’ Ze haalt het broekje voor mijn neus langs.

Ik denk aan Lieke. Voel mijn frustratie. Voor mij staat deze prachtvrouw en ik weet dat het de laatste keer is dat Lara en ik elkaar zullen zien. Geen booty calls. Geen spijt. Het is goed zo. Een goed afscheid is belangrijk, maak ik mezelf wijs.

Met kracht druk ik Lara tegen de muur. Mijn erectie is enorm, mijn huid voelt strak gespannen en de stof van mijn boxer schuurt tegen mijn eikel. Ik rits mijn gulp open en sjor mijn penis naar buiten. De wind, het zuchtje flauwe lucht, maakt me knettergek.

Dit is wat ik met Lara ontdekte. Seks in de buitenlucht. Misschien is het een gril, misschien ook niet. Wie weet sta ik als tachtigjarige ergens bij een strandhuisje achter mijn rollator met een buis blauwe pillen in mijn hand. Ik weet het niet.

Ik weet wel dat Lara gewillig voor me staat. Ze houdt de zoom van haar jurk tegen haar navel. Eén borst is over de halslijn getrokken en zichtbaar. Aaibaar. Haar benen zijn gespreid. Ik duw haar tegen het busje, uit het zicht van publiek.

Lees ook
Column Noah: ‘Ik hield altijd vol dat ik een happy single ben’

Gretig alsof ik al maanden geen seks heb gehad, prop ik mezelf in haar. Ze is nat, warm en sappig. Ik zuig haar tepel naar binnen, stop daarmee omdat als ik buk mijn penis bijna naar buiten floept, en stoot dieper. Lara is te zwaar om haar benen om mijn heupen te slaan, maar staand op haar pumps heeft ze precies de goede hoogte.

Dat ontdekten we al eerder. Wind over mijn billen. Geroezemoes in de verte.

Ik duw en druk en leg mijn hand op haar mond wanneer Lara zachte gilletjes maakt. Dan kom ik ook. Een laatste zoen. Een lieve grimas. Dit was het dan. Bij mijn auto tast ik in mijn jaszak naar mijn sleutelbos. Ik voel satijn. Ik trek eraan en in mijn handpalm verschijnt de paarse string met diamantjes.

De naam Noah is om privacyredenen gefingeerd.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?