De Badjas: Financieel onafhankelijk

column de badjas

Op de een of andere manier vond zij het belangrijk haar financiële onafhankelijkheid steeds te benadrukken. Ze verdiende meer dan ik, dat was haar overtuiging en ze had gelijk. Ze had een hogere functie, meer verantwoordelijkheden en een bijbehorend hoger salaris. Dat gebruikte ze om een machtspositie te creëren. Ze had een fijn lichaam. Was verleidelijk en ongeremd, wat resulteerde in heerlijke sex. Die elementen vond ik vele malen belangrijker dan de hoogte van haar banksaldo.
We spraken voornamelijk bij mij thuis af 
en zo ook die bewuste avond. Ze hield van het sensuele spel der verleiding. Ze was 
er bedreven in; ik genoot ervan. Toen ze binnenkwam, nam ze meteen de leiding. Ze knoopte langzaam mijn overhemd los en gooide het nonchalant de woonkamer in. Streelde mijn naakte bovenlichaam en nam mijn hand. Op haar hoge hakken schreed ze de trap op. Naar de vide, waar mijn bed stond. Verleidelijk danste ze om me heen, tegen me aan. Ontdeed me van mijn kleren en duwde me naakt op het bed. Volgzaam liet ik het me overkomen.

Dat is verdomme een panty van negentig euro!’ schreeuwde ze

Tijdens haar verleidingsdans maakte ze 
behendig gebruik van de stalen balustrade die langs de rand van de vide liep. Op het ritme van de zachte achtergrondmuziek ontdeed ze zich langzaam van haar strakke, sexy rok en haar losse, doorzichtige, witte bloes. Daar stond ze, krachtig en verleidelijk. Een mooie, zwarte, kanten beha en 
een sletterig soort netpanty, met subtiele gaatjes. Geen slip eronder. Een kleine vrouw met een grootse act.

“Je bent geïmponeerd, hè? Dat je met een vrouw bent die meer dan jij verdient?”
Ik speelde het spel, haar spel, mee. Ik was geil. Ik wilde haar hebben. En was geenszins van plan haar nu tegen te spreken. 
De regels waren duidelijk: als ik hierin meeging, dan stond er niets anders dan stomende sex te wachten. En dat liet ik 
me niet ontnemen door haar ineens kritische vragen te stellen. Of geld nu echt zo belangrijk was. Of echte onafhankelijkheid niet alleen een financiële factor is. Ik wilde haar beetpakken, maar ze duwde me terug.
“Je bent bang voor mij, hè?”
“Ja, ik ben bang. Maar ik wil je hebben. Ik wil je voelen. Ik wil in je.”
Het was genoeg geweest, mijn pik was kneiterhard en ik wilde me niet langer 
inhouden. Ik kwam omhoog, pakte bruut haar arm en trok haar op het bed. Op mijn knieën tussen haar benen rook ik dat ze nat was. Ik begon haar benen te strelen, langzaam van onder naar boven. Aange-komen bij haar natte kruis scheurde ik met een ongecontroleerde geilheid haar panty stuk, om mezelf te verliezen in haar heer-lijke kut. Ze schreeuwde: “Wat doe je nou? Dat is godverdomme een nieuwe panty van negentig euro!” Ik dacht dat ze een grap maakte, maar ze bleek bloedserieus. Het duurde twee sigaretten en een glas wijn voordat ze deze financiële tegenvaller te boven was.


De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt.

Lees ook:

Maak kennis met De Badjas: ‘Op sexgebied is iedereen ervaringsdeskundige, alleen schrijf ik het op’
De Badjas: Dit doe ik normaal nooit
De Badjas: Op mijn tieten
De Badjas: Honden- of kattenmens
De Badjas: Gewoon trek
De Badjas: Klokkijker
De Badjas: De kasteelvrouw
De Badjas: Een pro
De Badjas: Verpest
De Badjas: Een vieze vette hap