De Badjas: Gewoon trek

column de badjas

Het was vrijdagavond en ik had trek. Trek in sex. Ik wilde me verliezen tussen de benen van een vrouw, iedere vrouw. Ik wilde een naakt, gewillig lichaam, om te strelen, te likken, tijdelijk te bezitten. Om voldaan in slaap te vallen en het ’s ochtends nog eens dunnetjes over te doen. Dit verlangen had de opportunist in mij aangewakkerd en kieskeuriger zou ik er niet van worden.

Die avond had ik nog geen tien woorden tegen haar gezegd, toen ik haar voor het eerst recht in de ogen keek. Mijn interesse ging uit naar haar vriendin. Die vond ik aantrekkelijker, meer mijn type. En ze straalde mijns inziens meer sex uit. Ze kwamen beiden aan de tafel zitten waar ik met twee vrienden zat. Vanuit het diepgewortelde jachtinstinct dat ik de laatste jaren flink had gecultiveerd, zocht ik het eerste contact. De avond werd nacht. Ik was met haar in een prettig gesprek beland, toen mijn vrienden allebei tegelijk besloten dat hun avond erop zat. Omdat ik dacht dat ik wel een kans had bij de vrouw op wie mijn oog was gevallen, bleef ik nog één drankje zitten. Aan haar vriendin had ik tot nu toe weinig aandacht geschonken. Bovendien was zij met een jongen achter haar in gesprek.

Het broodje kaas wilde niet, dus nam ik genoegen met een broodje ham

Toen de tent bijna dicht ging, liepen we naar onze fietsen. Ik draalde een beetje, zodat we gezamenlijk van het terrein af konden rijden. Bij het kruispunt, bij het afscheid, zou ik mijn slag slaan. Ik gaf haar een zoen op de mond.
“Ik ga hier naar rechts”
“Zal ik met je mee fietsen?”
Ze keek naar haar vriendin, op zoek naar een soort van bevestiging.
“Jij moet toch naar links, zij ook.”
Ze glimlachte, stapte op haar fiets en verdween onder het viaduct, rechtsaf.

Ik draaide mijn hoofd en keek haar vriendin voor het eerst recht in de ogen aan. En besloot in minder dan een seconde dat zij mijn trek zou kunnen stillen. Zonder veel woorden fietsten we richting het centrum, waar ik woonde. Op het kruispunt waarop we naar mijn huis konden afslaan, vroeg ik waar we heen gingen. “We gaan naar de Pijp,” zei ze en volgzaam reed ik met haar mee. De nacht en ochtend heb ik doorgebracht zoals ik me had voorgenomen. Bij een gewillige, naakte, beschikbare vrouw. Die voor mij op het juiste moment op de juiste plek was. Het was fijn, niet extreem bijzonder, maar gewoon prettige sex.

Terwijl ’s ochtends de koffie stond te pruttelen, neukte ik haar achterlangs voor het raam van haar appartement. Haar vest half open, handen steunend op de vensterbank. Veel hebben we die nacht en ochtend niet gesproken. Hoe ze heet weet ik niet meer, haar nummer heb ik ook niet. Een onstilbare honger had me hier gebracht. Trek in, laten we zeggen, een broodje kaas. Maar toen bleek dat de broodjes kaas op waren en er alleen nog maar een broodje ham in de vitrine lag, heb ik met dat broodje ham mijn trek gestild.


De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt.

Lees ook:

Maak kennis met De Badjas: ‘Op sexgebied is iedereen ervaringsdeskundige, alleen schrijf ik het op’
De Badjas: Dit doe ik normaal nooit
De Badjas: Op mijn tieten
De Badjas: Honden- of kattenmens