De Badjas: Honden- of kattenmens

column de badjas

‘Ben je een honden- of een kattenmens?’ Deze vraag staat op mijn lijst van absolute date killers. Vroeger had ik na die vraag behoefte om direct op te staan en weg te lopen, maar sinds vorig weekend niet meer.

Alle vrouwen met wie ik het bed mocht delen, hebben één specifiek kenmerk dat hen uniek maakt en definieert. Het is altijd een bijzonder moment als zij hun specialiteit tentoonstellen en ik het mag zien, ervaren en voelen. Het vergroot mijn affectie, versterkt mijn verlangens en brengt mijn hoofd op hol. Dit zorgt ervoor dat ik ze maanden of zelfs jaren later nog steeds levendig voor de geest kan halen. Het kan een handeling zijn, iets in het uiterlijk, een houding, een blik, een manier van spreken, maar bij haar was het haar tong.

Zoenen is de graadmeter van alles. Als we samen niet goed kunnen zoenen, dan is de kans groot dat de seks ook niet tot volle bloei zal komen. Zij zoende mij die bewuste avond gulzig. We waren verboden vruchten voor elkaar, wat het verlangen en de spanning nog groter maakte. Dat gulzige zoenen deed ons in haar bed belanden. Naakt tegen elkaar aan ontdekten we elkaar. Zij lag op haar rug, haar lange haar lag wild verspreid over haar schouders, kussen en gezicht. Ik draaide me op mijn linkerzij. Onze benen zochten elkaar op. Mijn linkerhand schoof ik voorzichtig onder haar door, terwijl ik met mijn rechterhand de haren zacht uit haar gezicht streek. Daar lag ze, in mijn armen. Haar rechterbeen zette ik klem met de mijne om voldoende speelruimte te creëren voor mijn hand, die langzaam via haar hals, borsten, buik bij haar schaamstreek terechtkwam. Mijn vingers vonden haar natte vrouwelijkheid en gleden langzaam tussen haar schaamlippen. Ik voelde de opwinding tussen haar benen, hoorde het in haar adem en terwijl ik haar zoende, proefde ik het in haar mond.

Als een krolse kat begon ze me te likken. Mijn tong, mijn lippen, mijn gezicht

Dat was het moment dat ze zich aan mij openbaarde. Dat ze liet zien wat haar speciaal maakte, anders dan alle andere vrouwen met wie ik ooit op ontdekkingsreis was gegaan. Als een krolse kat begon ze me te likken. Mijn tong, mijn lippen, mijn gezicht. Haar tong was iets ruw en met korte, stevige stroken liet ze me merken dat ze genoot. Nooit eerder was ik zo heerlijk gelikt. Het bracht een ongekend verlangen in me naar boven, het maakte me geil. Ik bewoog mijn hoofd, zodat zij me, als een jonge poes, helemaal schoon kon likken. Die avond en nacht heb ik nog vaak mijn gezicht vlak bij haar mond gebracht. Ik wilde, nee moest, gelikt worden. Haar uniciteit voelen om het voor altijd diep in mijn geheugen te griffen. Ik zal haar waarschijnlijk nooit meer mogen beminnen, maar als ik weer eens naar die heerlijke tong verlang, dan kan ik het in gedachten nog altijd herbeleven.

Dus sinds die nacht met haar kan ik genieten van deze nietszeggende vraag. Nu zal ik mijmerend lachen en zeggen: ‘Een kattenmens.’


De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt.

Lees ook:

Maak kennis met De Badjas: ‘Op sexgebied is iedereen ervaringsdeskundige, alleen schrijf ik het op’
De Badjas: Dit doe ik normaal nooit
De Badjas: Op mijn tieten