De Badjas: Op mijn tieten

column de badjas

“Jij klootzak, waar heb je zo goed leren neuken? Zeker de halve stad afgeneukt, vuile smeerlap. Godverdomme, ouwe rover, wat doe je dat toch lekker. Ik kom alweer…”
Terwijl ze dit zegt, slaat ze hard op mijn kont. Ik schrik ervan, maar ben blij. Want ze is vrij, ze laat zich gaan, ze praat, ze schreeuwt, ze kreunt, ze slaat, ze is ongeremd! Ze wil het hard, snel en diep. Ze is intussen al twee keer klaar gekomen en gebiedt mij ook te komen.
“En als je komt, wil ik dat je het op mijn grote tieten spuit. Over me heen. Ik wil je warme zaad op mijn lichaam voelen….”
De sex met haar is heerlijk, ze heeft mooie grote borsten, een heerlijk volle, ronde kont, perfecte handen en een volle bos lang licht krullend haar, waar ik in kan en wil verdwalen. Ze heeft iets stoers, alsof ze een van ons is, maar tegelijkertijd een vrouwelijke sensualiteit die me haar doet begeren. Ze kan echt genieten van sex. En meerdere keren klaarkomen is voor haar de normaalste zaak van de wereld.

Een bedroevend gutsje zaad ligt op haar buik, tussen haar navel en schaamhaar

Al die dingen zorgden ervoor dat ze me stimuleerde tot meer. Sexueel haalde ze het beste in me naar boven. Ze heeft me m’n grenzen doen verleggen. Bij haar ben ik hard gillend klaargekomen en heb ik met een bangmakende agressie in haar lopen rammen alsof ze kapot moest. Ja, bij haar heb ik mezelf meerdere malen verloren. Dat heb ik niet vaak meegemaakt, daarom koester ik nog altijd warme gevoelens voor haar.

Afwisselend duik ik met mijn hoofd tussen haar benen. Lik ik haar kut van onder tot boven. Beroer haar clitoris, terwijl ik met drie vingers in en uit haar kletsnatte schaamlippen glij. Ze is zo ontzettend nat dat ik haar kan ruiken. Ik kruip weer op haar en de heftigheid van mijn stoten neemt toe. Harder. Sneller. Dieper. Ik wil komen, voor haar, met haar, op haar. Ze kijkt boos van verlangen. Ze wil, nee ze moet mijn zaad voelen, zien, proeven. Timing is nu alles; ik vertraag mijn laatste stoten en duw ze er extra hard en diep in.
“Ik ga komen, ik ga echt komen.”
“Kom maar, jij klootzak, over mijn tieten.”
Ik kom wat meer omhoog en recht mijn rug. Bij de laatste stoot kijk ik hoe mijn glimmende, natte, stijve pik uit haar heerlijk volle roze schaamlippen tevoorschijn komt. Meteen grijp ik met mijn rechterhand mijn lul stevig vast en richt hem omhoog, naar haar borst. Haar ogen kijken verlangend uit naar mijn zaad. Met een laatste ruk aan mijn harde pik probeer ik zo heftig mogelijk te spuiten. Ik wil haar gelukkig maken.
De ontlading is intens, voor één seconde ben ik weg. Ik open mijn ogen en kijk richting haar grote tieten. Niets…
Terwijl onze blikken langzaam naar beneden dalen, schieten we beiden kneiterhard in de lach. Een bedroevend gutsje zaad ligt op haar buik, tussen haar navel en haar mooi geschoren schaamhaar.


De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt.

Lees ook:

Maak kennis met De Badjas: ‘Op sexgebied is iedereen ervaringsdeskundige, alleen schrijf ik het op’
De Badjas: Dit doe ik normaal nooit