De Badjas: Verliefd

column de badjas

Orale bevrediging is voor mij de meest intieme, intense, zaligmakende vorm van sex. Het is de kers op de taart van de vleselijke liefde. Langzaam glijdt ze, likkend en strelend, naar beneden. Zelf kruip ik iets meer omhoog en plaats een kussen in mijn rug. Ze plaatst haar koude linkerhand zacht 
onder mijn ballen en haar rechterhand zet ze vast in mijn borst met haar nagels. Ze maakt een lange natte haal van onder aan de stam van mijn pik en likt hem af tot boven aan het puntje van mijn eikel. Alsof ze goedkeuring vraagt, kijkt ze me aan. Mijn ogen zeggen genoeg: vooral niet stoppen. Mijn handen verzamelen haar mooie, lange, krullende haar. Als een elastiekje hou ik het met één hand in een staart boven haar hoofd vast. Los van dat het erg praktisch is, wil ik graag zien hoe ze met me bezig is. Hoe mijn stijve, harde pik verdwijnt in haar gulzige mond.
Ze neemt haar tijd. Ze speelt met mij. Langzaam begin ik sneller te ademen en mijn grommen wordt luider. Ik kom omhoog en trek haar hoofd van mijn lul af. Terwijl ik haar zoen, proef ik mijn eigen voorvocht in haar mond. Ze trekt zich los, duwt me terug en vervolgt haar orale machtsspel. Mijn grommen wordt constant en mijn ademhaling onregelmatig. De spieren in mijn bovenbenen staan strak, mijn bekken duw ik op haar ritme krachtig omhoog. Met mijn linkerhand knijp ik bij elke beweging van haar mond steeds iets harder in haar onderarm. Om haar zonder woorden op de hoogte te stellen van het exacte moment van ejaculatie.

Ik wil graag zien hoe ze met me bezig is daar beneden

Mijn zaad zal spoedig ten tonele verschijnen, de spanning stijgt. Aan de ene kant is er de lichamelijke spanning die door haar handelingen, oraal en manueel, wordt opgebouwd. En als de vrouw in kwestie meer is dan zomaar een naakt lichaam, komt er een andere spanning bij. Een mentale spanning, misschien zelfs een soort onrust. Vlak voordat ik mijn hoogtepunt bereik, loopt mijn hoofd over in een niet te stoppen stroom van gedachten. Natuurlijk denk ik er liever niet aan op zo’n moment, maar ik kan er niets aan doen. Het is de eerste keer dat ze me pijpt, ik ken haar zaadmores nog niet. Mag ik in haar mond klaarkomen? Laat ze het langzaam uit haar mond glijden boven mijn schaamstreek? Trekt ze op het laatste moment handmatig mijn zaad de wijde wereld in? Als ik in haar mond mag klaarkomen, wat gebeurt er dan met mijn zaad? Slikt ze het door? En als ze het doorslikt, doet ze dat omdat zij dat wil of omdat ze denkt dat ik dat verwacht? Of houdt ze het in haar mond en loopt ze naar het toilet om het in de wasbak of wc uit te spugen?
Het zijn slechts een paar seconden waarin deze vragen door mijn hoofd suizen.
Met mijn linkerhand knijp ik hard in haar onderarm.
Ik kom.
In haar mond.
Ze slikt het door.
Ik ben verliefd.


De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt.

Lees ook:

Maak kennis met De Badjas: ‘Op sexgebied is iedereen ervaringsdeskundige, alleen schrijf ik het op’
De Badjas: Dit doe ik normaal nooit
De Badjas: Op mijn tieten
De Badjas: Honden- of kattenmens
De Badjas: Gewoon trek
De Badjas: Klokkijker
De Badjas: De kasteelvrouw
De Badjas: Een pro
De Badjas: Verpest
De Badjas: Een vieze vette hap
De Badjas: Financieel onafhankelijk
De Badjas: Onbeschermd