Doen volgens Debby: deze tips van de week wil je niet missen

doen volgens debby

Iedere week een nieuwe VIVA in de schappen, hoofdredacteur Debby is er maar druk mee. Waar haalt zij haar inspiratie vandaan? Hoe komt ze tot nieuwe inzichten? Maar ook: wat doet zij om tot rust te komen? Iedere week deelt ze haar beste lees-, kijk- en doe-tips. 

  1. Alle rebellen en dwarsdenkers opgelet! Voor eenieder die dit weekend nog niet naar de boekhandel is gerend om het Boekenweekessay Generaal zonder leger van rebel with a cause Ozcan Akyol te kopen: doe het nu. Dit veelbesproken essay deed veel stof opwaaien in de literaire wereld en was het gesprek van de dag op het Boekenbal. Lezen dus. Generaal zonder leger.
    generaal zonder leger
  2. Toen ik 10 jaar geleden het tijdschrift VEGA lanceerde leek dit initiatief van Isabel Boerdam nog ondenkbaar, maar inmiddels is De Nationale Week Zonder Vlees niet meer weg te denken in Nederland. Gelukkig maar, want met z’n allen een week lang geen vlees eten, heeft een onvoorstelbaar positieve impact op mens, dier en milieu. Weet jij nog niet wat je gaat eten vanavond? Kijk dan op www.weekzondervlees.nl  Mijn favoriete recept is gehaktballen in tomatensaus.
    gehaktballen in tomatensaus
  3. Na maanden wachten is het zondag eindelijk zover: de start van het nieuwe Formule 1 seizoen. Op zondag 15 maart om exact 7:10 starten Max, Lewis, Charles en consorten de bolides in Melbourne en -mocht het corona virus geen roet in het eten gooien – strijkt de hele karavaan op zondag 3 mei neer op ons eigen circuit in Zandvoort. Genoeg reden om vanavond alvast het nieuwe seizoen F1 op Netflix te bingen.
    formule 1

Debby Gerritsen
Hoofdredacteur VIVA

Volg Debby ook op social media:
Instagram | Twitter