Doen volgens Debby: deze tips van de week wil je niet missen

doen volgens debby

Iedere week een nieuwe VIVA in de schappen, hoofdredacteur Debby is er maar druk mee. Waar haalt zij haar inspiratie vandaan? Hoe komt ze tot nieuwe inzichten? Maar ook: wat doet zij om tot rust te komen? Iedere week deelt ze haar beste lees-, kijk- en doe-tips.

Doen volgens Debby

 1. Voorlopig zit de Nederlandse horeca nog op slot, maar zodra we weer mogen weet ik waar ik ga wijnen, wijnen, wijnen! Nee, niet bij de Meilandjes op het Chateau in Frankrijk maar bij de nieuwste aanwinst van ondernemer, acteur én VIVA’s columnist Geza Weisz. Samen met zijn beste vriend opende Geza bar & restaurant Gertrude in de mooiste straat van Amsterdam. Voor kleine, simpele gerechtjes, de lekkerste wijnen en een glimp van de leukste columnist van Nederland ga je naar Gertrude.
  Bosboom Toussaintstraat 28-H Amsterdam

  gertrude

 2. Ja, we moeten thuiswerken en ja, we moeten doen aan social distancing. Maar, elluk nadeel hep se voordeel, zou Cruijff zeggen. Dus slinger je Netflix aan en zoek een leuke serie uit. Mijn persoonlijke binge top 3? Miss Americana, de gevierde Sundance documentaire over Taylor Swift. Sex Education, de super geestige serie over worstelende pubers, en de spannende miniserie The Killer inside, The mind of Aaron Hernandez over een bekende Americian Football legende gone bad. (En om nog even punt 1 en punt 2 te combineren: Geza schreef laatst een mooie column over Taylor Swift, die lees je hier.)

  sex education

 3. Koffie-lovers opgelet. Voor de nieuwste Conscious Exclusive collectie van H&M, met flamboyante avondjurken en elegante mini-jurken, hebben de ontwerpers gebruik gemaakt van een heel bijzondere kleurstof: koffie uit de productiekantoren van H&M. Ik ben fan deze nieuwe collectie met pofmouwen, ruches en zijde. Maar of het de nieuwste modetrend wordt, blijft natuurlijk eh… koffiedikkijken. Verkrijgbaar vanaf 26 maart in H&M’s flagship store op de Kalverstraat 183. Als de winkels dan nog open zijn… En anders vast online.

  h&m conscious

Lees ook Debby’s editorial: ‘Het is voorjaar en de liefde hangt in de lucht’