Doen volgens Debby: deze tips van de week wil je niet missen

doen volgens debby

Iedere week een nieuwe VIVA in de schappen, hoofdredacteur Debby is er maar druk mee. Waar haalt zij haar inspiratie vandaan? Hoe komt ze tot nieuwe inzichten? Maar ook: wat doet zij om tot rust te komen? Iedere week deelt ze haar beste lees-, kijk- en doe-tips.

Doen volgens Debby

 1. Bioscoop in huis: Ik ga al jaren met mijn vriendin Elles naar het Internationale Documentaire Festival in Amsterdam. Dan kopen we een dagkaart en zitten we van ’s ochtends negen tot ’s avonds zes uur in de bioscoop. IDFA heeft nu meer dan driehonderd films online staan en geeft jou de komende weken gratis toegang. Super sympathiek!
  idfa.nl
  doen volgens debby idfa
 2. Zelf koken: Nu de restaurants dicht zijn en het loopje naar de supermarkt het uitje van de dag is geworden, maak ik van de nood een deugd. Zelf koken dus. Inspiratie nodig? 
  dehippevegetarier.nl
  de hippe vegatarier
 3. Klaar voor de start: Ben jij net zo’n stuiterbal als ik en komen de muren al op je af? Thuissporten is deze weken dé uitkomst. Mijn favoriete app is de Nike Training App met veel verschillende oefeningen en schema’s van bekende sporters.
  doen volgens debby

Lees ook Debby’s editorial: ‘We zitten massaal thuis, wachtend tot de apocalyptische coronastorm is uitgeraasd’