Doen volgens Debby: deze tips van de week wil je niet missen

doen volgens debby

Iedere week een nieuwe VIVA in de schappen, hoofdredacteur Debby is er maar druk mee. Waar haalt zij haar inspiratie vandaan? Hoe komt ze tot nieuwe inzichten? Maar ook: wat doet zij om tot rust te komen? Iedere week deelt ze haar beste lees-, kijk- en doe-tips.

Doen volgens Debby

  1. Online hulptroepen: Belangrijk nieuws eerst. #SOSMoria is een noodoproep van Europese artsen aan alle Europese leiders om de vluchtelingen in kamp Moria te helpen. Als corona de Griekse eilanden bereikt, zal er een medische ramp plaatsvinden. Er zitten meer dan 40.000 vluchtelingen vast op een paar vierkante meter en deze mensen hebben geen toegang tot ziekenhuizen, laat staan IC. Help mee, teken de petitie en deel #SOSMoria op je socials.
    SOSMoria
  2. Huiswerk: Ben jij, net als ik, dankzij de social distancing ook helemaal in de online home improvement modus geraakt, maar wil je je salaris er niet meteen doorheen jassen? Kijk voor betaalbare interieurtips dan eens op het Instagramaccount van @budgethome. Online interieur shoppen was nog nooit zo leuk!
  3. Fijn vooruitzicht: Lekker uit eten gaan zit er voorlopig niet in, maar je favoriete restaurant steunen kan natuurlijk wél. Veel restaurants bezorgen eten thuis of verkopen, zoals mijn favoriet HappyHappyJoyJoy, cadeaubonnen voor een etentje ná de crisis. Fijn, iets om naar uit te kijken!
    happyhappyjoyjoy

Lees ook Debby’s editorial: ‘Nog een paar weken social distancing en ik kom tonnetje rond het huis weer uit’