Doen volgens Debby: deze tips van de week wil je niet missen

doen volgens debby

Iedere week een nieuwe VIVA in de schappen, hoofdredacteur Debby is er maar druk mee. Waar haalt zij haar inspiratie vandaan? Hoe komt ze tot nieuwe inzichten? Maar ook: wat doet zij om tot rust te komen? Iedere week deelt ze haar beste lees-, kijk- en doe-tips.

Doen volgens Debby

  1. #helpdezorgers: Pubquizen is altijd leuk om te doen, ook thuis achter je laptop. En zéker als je ook nog eens voor een goed doel speelt. Speel elke dinsdag, vrijdag en zondag om 20:00 uur mee via pubquiz.nl en doneer een vrijwillige bijdrage.
  2. Lot’s of l’oeuf: Ik investeer maandelijks een groot deel van mijn salaris in de Amsterdamse horeca. En nu alle restaurants en bars dicht zijn, probeer ik ze afstand te helpen. Ik kocht cadeaubonnen en bestelde een driegangendiner aan huis. Mijn laatste investering is een t-shirt van het heerlijke lunchtentje Oeuf.
    oeufamsterdam.nl
    doen volgens debby
  3. Handig: twintig seconden handen wassen is goed voor onze gezondheid, maar minder goed voor mijn handen. Mijn huid trekt en is droog. Een goede handcrème is echt noodzakelijk in deze barre coronatijden. Dit is mijn favoriet: Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm.
    doen volgens debby

Lees ook Debby’s editorial: ‘Multitasken heeft met corona een heel nieuwe dimensie gekregen’