Doen volgens Debby: dit zijn Debby’s beste tips voor thuis

doen volgens debby

Iedere week een nieuwe VIVA in de schappen, hoofdredacteur Debby is er maar druk mee. Waar haalt zij haar inspiratie vandaan? Hoe komt ze tot nieuwe inzichten? Maar ook: wat doet zij om tot rust te komen? In ‘Doen volgens Debby’ tipt ze haar favoriete ontdekkingen van de week. 

Doen volgens Debby

  1. Kneuterig: Dat oeroude gezelschapsspellen online een opmars maken, wisten we al een tijdje. Wordfeud (Scrabble) was er zo een, maar tegenwoordig doet Rummikub niet onder aan populariteit. En terecht, want de korte potjes (je speelt op tijd) zijn zeer verslavend. Prima vermaak in saaie tijden. Download de Rummikub-app en ik zie je online!
  2. Lachtherapie: Last van coronablues? Ali Wong comes to the rescue! Slinger je Netflix aan, zoek Baby cobra van de Amerikaanse stand-upcomedian, druk op play en ik beloof je, na een uurtje ben je weer helemaal boven Jan.
    doen volgens debby
  3. Jij bent de chef: Sinds mijn beste vriendin de gerechten van chef-kok Jaimie van Heije tipte, begin ik koken leuk te vinden. Jaimie maakt simpele gerechten als pasta bolognese, nasi of asperges net even
    lekkerder en altijd in een handomdraai. Check zijn Instagram en haal de beste chef in jezelf naar boven.

Lees ook: Hoofdredacteur Debby: ‘Noem me oppervlakkig, maar ik wil er ook graag goed uit blijven zien en me fit voelen’