Doen volgens Debby: 3x Zoomen zonder (kop)zorgen

doen volgens debby
Iedere week een nieuwe VIVA in de schappen, hoofdredacteur Debby is er maar druk mee. Waar haalt zij haar inspiratie vandaan? Hoe komt ze tot nieuwe inzichten? Maar ook: wat doet zij om tot rust te komen? In ‘Doen volgens Debby’ tipt ze haar favoriete ontdekkingen van de week.

Deze week: dé oplossingen tegen het ‘het Zoom-effect’.

Rollen en rocken

Zeg maar dag tegen diepe wallen en donkere kringen! Door je gezicht te masseren met een jaderoller stimuleer je de bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen, zodat je met een frisse blik je Zoom-meeting in kunt. Voor het beste resultaat leg je de roller voor gebruik even in de vriezer.

CouCou Jade roller € 35 via thecoucouclub.com

Lees ook:
Doen volgens Debby: 3x beleggen voor dummies

Knalkleur

Geef je look én de Zoom-vergadering instant pizazz met deze long-lasting matte lipstick in oranje met een vleugje roze. Of zoals Hermès de kleur veelbelovend omschrijft: Rouge exotic. Ook fijn voor milieu en portemonnee: hij is navulbaar.

Rouge Hermes Matte lipstick, Rouge Exotique € 64 via hermes.nl

Blikvanger

Onderschat de kracht van wenkbrauwen op je uitstraling niet. Goed verzorgde brows geven expressie aan je gezicht en doen je ogen meer spreken. Met de Pro powder brow pencil creëer je thuis zelf de perfecte wenkbrauwen met ombre-effect.

Mrs. Highbrow Pro Powder Brow Pencil € 17 via mrshighbrow.com

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Foto: Kee & Kee @ Sticky Stuff | Met dank aan Zara