Doen volgens Debby: drinken, luisteren en kijken

doen volgens debby

Iedere week een nieuwe VIVA in de schappen, hoofdredacteur Debby is er maar druk mee. Waar haalt zij haar inspiratie vandaan? Hoe komt ze tot nieuwe inzichten? Maar ook: wat doet zij om tot rust te komen? In ‘Doen volgens Debby’ tipt ze haar favoriete ontdekkingen van de week. 

  1. Eindelijk: Na twee maanden coronasluiting mogen de tafels en stoelen weer naar buiten en de terrassen open! Net als koeien die na een paar lange wintermaanden op stal weer naar buiten mogen, kan ik niet wachten om in de zon op mijn favoriete terras (op anderhalve meter afstand) een koud biertje te bestellen. hangar.amsterdam
  2. Onze trots: We zijn trots op VIVA Mama’s nieuwe baby: Shit happens, de podcast. In zes afleveringen praten columnist Anna van den Breemer en programmamaker Jerney Zwart, twee jonge, ambitieuze moeders, over de struggles van het moederschap. Of je nou wel of geen kinderen hebt, deze podcast is voor iedereen leuk om te luisteren. Shit Happens, de Podcast is te luisteren op Spotify.
  3. Hormoon-monsters: Ik ben waarschijnlijk de laatste persoon op aarde die de serie Big mouth heeft ontdekt. Maar voor al mijn mede grotbewoners: Big mouth is een supergrappige animatieserie over middelbare scholieren die worstelen met puberteits-perikelen zoals ongesteldheid, masturberen en relaties. Ze worden bijgestaan door hormoon-monsters, pratende piemels en vagina’s en de geest van jazzlegende Duke Ellington. Big mouth is te zien op Netflix.

Lees ook: ‘Werken in coronatijden haalt de verschillende thuiswerkertypes in de mens naar boven’