Hoofdredacteur Debby: ‘Het idee dat niemand weet dat je geen ondergoed aanhebt is retespannend’

debby gerritsen

Een op de tien Nederlandse vrouwen gaat regelmatig zonder onderbroek de deur uit, zo blijkt uit VIVA’s grote ondergoed-enquête gehouden onder ruim 500 vrouwen. Een behoorlijk percentage, als je het mij vraagt. Ik kan me een tijd herinneren dat het helemaal bon ton was om sliploos op pad te gaan.

Celebs als Britney Spears (kennen we haar nog?) en Paris Hilton doken regelmatig op in de bladen wanneer ze weer eens kortgerokt en wijdbeens een limo in- of uitstapten. Dat is meteen mijn punt. Bij de vrijheidsbeweging van de poes komen nogal wat praktische ongemakken kijken, zo weet ik uit ervaring. Ook ik heb mijn innerlijke Sharon Stone eens de vrije loop gelaten tijdens datenight naar een première. Het idee dat niemand – behalve je date – weet dat je iets ‘vergeten’ bent om aan te trekken is natuurlijk retespannend. Maar, godallejezus wat zit dat… kut. Het tocht, schuurt, plakt en met de fiets naar het theater was allesbehalve een goed idee. Wat mij betreft gaat er niks boven the good old string, en ik blijk niet de enige (zie VIVA 9) met die voorkeur.

We hebben nog meer ondergoed bekentenissen in de VIVA van deze week. Tatum Dagelet ontmoette de golden boy van het binnenhof Jesse Klaver in Den Haag. Ze vroeg hem het hemd van het lijf over de meest intieme zaken. Een gesprek over blije eikeltjes, het verlies van zijn moeder en zijn grote liefde Jolein. Lees het nu in het magazine.

Debby Gerritsen
Hoofdredacteur VIVA

Volg Debby ook op social media:
Instagram | Twitter

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER«