Doei!

Na een jaar bloggen voor Viva Mama op viva.nl, neem ik afscheid.

Blogs
Ik schreef over tankangst, over nachtelijke avonturen met een ranzige banaan, de Vrije School en mijn persreis naar de Seychellen.

Schrijven over kinderen
Voor Viva Mama bloggen was leuk. Soms was het wel een uitdaging om een kind-gerelateerd onderwerp te bedenken. Maar inmiddels weet ik dat zelfs in de kleinste anekdote een blog zit.

Zwanger!
Komende maanden staan er allemaal leuke dingen op stapel, waar ik dan alleen niet over ga bloggen, dus bij deze een kort vooruitzicht. Er is een derde kind in de maak. Na drie maanden kotsen en slapen voel ik me nu weer prima en ik kan het wel van de daken schreeuwen: ik ben weer zwanger!

Druk
Maar voordat het zo ver is, moet ik flink aan de bak. Ik ga de nieuwe collectie van jurkjeslabel Le Pep fotograferen, artikelen schrijven voor diverse publieksbladen en daarnaast alles wat los en vast zit fotograferen. Met in mijn buik dus steeds dat lieve gekriebel en geschop. Dat maakt deze komende periode toch wel erg bijzonder.

Dank
Lieve Viva-lezeressen: dank voor al jullie leuke, lieve, hartverwarmende en ook minder leuke reacties. Ik vond ze altijd erg leuk om te lezen. Het ga jullie goed!

Liefs,
Nike