Doen volgens Debby: 3x coronaproof de week door

debby Gerritsen

Iedere week een nieuwe VIVA in de schappen, hoofdredacteur Debby is er maar druk mee. Waar haalt zij haar inspiratie vandaan? Hoe komt ze tot nieuwe inzichten? Maar ook: wat doet zij om tot rust te komen? In ‘Doen volgens Debby’ tipt ze haar favoriete ontdekkingen van de week. 

Ook bij mij zakte de moed even in de schoenen toen de verscherpte coronamaatregelen bekend werden gemaakt. Maar ‘het virus is als een mammoettanker’ zoals Hugo de Jonge zei. Dus: leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

  • Op z’n Amerikaans: Op steenworpafstand van wijnbar/bioscoop FC Hyena in het hippe industriële Amsterdam-Noord kun je nu vanuit je luie autostoel genieten van een ultieme coronaproof filmbeleving. Snacks, popcorn en drankjes kunnen vanuit de auto worden besteld. Fasten your seatbelts and clam up! Tickets kosten € 20 per auto.
    fchyena.nl/drive-in

  • Frisse lucht: Een bezwete bovenlip of onpasselijk worden van je eigen adem is verleden tijd met het nieuwe AIRism mondkapje van Uniqlo. Hij is uitwasbaar en voorzien van een drielaagse structuur met antimicrobiële eigenschappen die druppels blokkeert en je beschermt tegen bacteriën en pollen (doei hooikoorts!). Verkrijgbaar in drie maten en in het wit, grijs en zwart. €14,90 per stuk
    uniqlo.com

  • Hands on: ‘Was je handen stuk’ luidt het devies van Mark Rutte. Een verzachtende handcrème op je thuiswerkbureau is dan ook geen overbodige luxe. Mijn favoriet du jour? De onder prijzen bedolven handcrème van This Works. Een niet vette, intens hydraterende formule met extracten van rozenolie en mimosa. Perfect hands intense moisture van This Works € 24 via cosmania.nl

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER«