Doen volgens Debby: Run Forest, run!

Doen volgens Debby

Iedere week een nieuwe VIVA in de schappen, hoofdredacteur Debby is er maar druk mee. Waar haalt zij haar inspiratie vandaan? Hoe komt ze tot nieuwe inzichten? Maar ook: wat doet zij om tot rust te komen? In ‘Doen volgens Debby’ tipt ze haar favoriete ontdekkingen van de week. 

Niks lekkerder dan een stuk hardlopen. Maar voordat je in die runners high komt, moet je eerst een aantal zaken op orde hebben.

  1. Muziek: De draadloze Noise Canceling headphones van Sony zijn klein van stuk maar groots in gebruik. Door de zachte gebogen kussentjes die in je oren klemmen (in verschillende maten en voor ieder oor geschikt) heeft deze headset de perfecte pasvorm en kun je tijdens het sporten nog beter van je muziek genieten. Nóg meer genieten is de optie om omgevingsgeluiden uit te zetten. Vergeet gillende kinderen, toeterende auto’s of andere stadse geluiden: met deze headset kun je je helemaal afsluiten en volop genieten van je favoriete playslist. sony wF-SP800N € 195 Bol.com
  2. Schoenen: Goede hardloopschoenen zijn enorm belangrijk. Met de juiste schoenen loop je sneller, beter en heb je minder kans op een blessure. Kies niet meteen de mooiste, maar ga eerst eens langs een speciaalzaak om te kijken welke schoenen bij jou passen. Runnersworld.nl
  3. Training: Een hardlooptraining-app die een persoonlijk schema voor je maakt is fijn om mee te beginnen. Er zijn veel goede apps op de markt: Hardlopen met Evy (voor beginners), Nike Running (met mooie shop) of Strava (veel leuke routes) zijn het proberen waard. Je vindt ze in de app store!

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER«