Doen volgens Debby: 3x spannende series

Toe aan een beetje spanning in de avonduren? Dit zijn drie nieuwe Nederlandse series waarbij je zeker op het puntje van je stoel zit.

  • Commando’s: Waarschuwing! Na de eerste aflevering van deze superspannende serie over oud-commando John (Werner Kolf) en zijn team (Bilal Wahib, Teun Keulboer, Kay Greidanus, Chiem Vreeken en Egbert-Jan Weeber) over de gevolgen van een mislukte missie in Nigeria, wil je niets anders dan verder bingen. Elke zondag, 20.20 uur op NPO 3 (alle tien afleveringen zijn al te zien op NPO plus).

  • Undercover: Hitserie Undercover start met het tweede seizoen. Terwijl de Brabantse drugsbaron Ferry Bouwman (Frank Lammers) nog in de bak zit, zijn vrouw Danielle (Elise Schaap) de draad op de camping weer oppakt en Kim (Anna Drijver) voor een mensenrechtenorganisatie werkt, gaat agent Bob (Tom Waes) weer undercover. Vanaf 6 september elke dinsdag op Netflix.

  • KLEM: Het laatste seizoen van de spannende polderkrimi over de keurige belastingambtenaar Hugo (Barry Atsma) die in de klem raakt van crimineel Marius (Jacob Derwig) en zijn vrouw Kitty (Georgina Verbaan), omdat hun dochters hartsvriendinnen zijn. Vanaf 24 september elke donderdag om 21.40 uur op NPO 1.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER«