Drie must-have gadgets voor volgend jaar

gadgets

De zomer is voorbij en buiten regent het onafgebroken. Tijd dus voor wat retail therapy. Heb je geen geld meer na je zonvakantie? Geen probleem, de volgende drie producten zijn nog niet te koop. Je kunt dus nog even sparen…

Kant-en-klare maaltijd

everycook_text_black0149Laten we eerlijk zijn, iedereen droomt toch wel eens over een apparaat waar je allerlei ingrediënten gewoon ingooit en waar dan meteen een prachtig gerecht uit komt. De Everycook kan dit, claimt het tenminste – want hij is nog niet op de markt dus we kunnen hem nog niet testen. Maar schijnbaar kun je hem ook met je smartphone aansturen. Vanaf je werk vast een recept uitkiezen, de Everycook opdracht geven en bij thuiskomst een verse warme maaltijd vinden? Ons lijkt het wel wat, maar het klinkt nog net iets te mooi om waar te zijn.

Pimpelpaarse oogschaduw? No problem!

Ook nog niet te koop maar wel al werkend te zien, is de 3D Makeup-printer. Deze zorgt ervoor dat je makeup in iedere gewenste kleur uit de printer kan laten rollen. De kleuren fotografeer en kopieer je van wat je maar wilt; je schoenen, dat ene leuke jurkje of gewoon iets uit de natuur. Toch een raar idee: je kunt je afvragen hoe gezond de substantie is waar de oogschaduw (want dat is het vooral) van gemaakt wordt. Maar goed, dat moet je je eigenlijk ook altijd afvragen bij reguliere make-up uit de winkel.

De nieuwste iPhone!

Als we alle geruchten mogen geloven, wordt op 9 september de nieuwe iPhone gepresenteerd. En innovatief: de iPhone 6 komt met een scherm van saffier. Een telefoon van edelsteen is natuurlijk de ultieme accessoire, maar helaas, het gaat hier om een synthetische variant. Het ziet er dus niet als een juweel uit, maar is wel net zo sterk; het saffier zorgt ervoor dat je scherm minder snel kapot gaat. Dat noemen we nog eens een verbetering!

Beeld: cherezoff / 123RF Stockfoto