Blog MissFlirt: Geen seks tijdens het WK?!

man-slaapt-bank

Hoe bedoel je?! Ik lees verbaasd de titel en scan vlug het artikel: “Mannen willen geen seks tijdens het WK”. Opmerkelijk. Waren mannen niet die wezens die altijd zin hebben in seks? Al-tijd te porren zijn? WK of niet?

Maar heus, uit onderzoek zou zijn gebleken dat mannen liever voetbal kijken, dan seks hebben. En… als ze dan toch seks hebben, alsnog zicht op het scherm willen houden. Say what? Ik mag hopen dat dit onderzoek lichtelijk overdreven is, want anders moeten we ze de rest van het jaar op rantsoen zetten. Vind ik.

Oké, niet na de 5-1
Kijk vrijdag. Dé vrijdag, waarin we 5-1 tegen Spanje scoorden niet. Natuurlijk niet. Waren het niet de mannen die keihard en ketsbezopen stonden mee te zingen op Monique’s ‘Blijf je va na na na navond bij mij’, dan waren het de vrouwen wel. Iedereen was euforisch, uitgelaten en tot niets meer in staat.

Misschien va va va vanavond wel mee naar huis, om vervolgens keihard op je bed te storten, je hoofd in je kussen te drukken, het plafond te zien draaien en elkaar misschien nog net welterusten te wensen. Of niet. Maar seks na deze avond, mwah.

Beautytips
Maar om dit vervolgens te generaliseren en te stellen dat mannen tijdens álle WK-wedstrijden geen seks willen lijkt me quasi-overdreven. Erger nog, in het artikel stonden onderdaan zelfs beautytips voor de vrouw om de man tóch te verleiden tijdens het WK. For real?

Ik vind Kameroen-Mexico geen geldige reden voor algehele onthouding. Daarvoor ga ik me in ieder geval niet extra mooi maken. Als ik het zo moet ‘winnen’, neh. Dan moet de man zich ook maar mooi maken tijdens Grey’s Anatomy, Hotter than my daughter en Grenzeloos verliefd. Jep. Dan is de game pas echt on!

CC foto: DieselDemon
Door: FleurFlirt