De laatste blog van Marieke

Time flies when you’re having fun! Heerlijk cliché, maar oh zo waar. Ruim 1,5 jaar heb ik geblogd voor Viva.nl en nu houdt het op. Als showbizzredacteur voor diverse vrouwensites van Sanoma schreef ik hier wekelijks over de (voor mij) boeiende en altijd in beweging zijnde showbizz-/entertainmentwereld en deed dat met veel plezier. Ook hield ik jullie zo nu en dan op de hoogte van mijn hardloop-ups en -downs.

Ik heb echter een andere baan gevonden, waar ik 2 september ga beginnen. Bij Veronica Magazine, het entertainmentblad, word ik coördinator/eindredacteur van een nieuw op te zetten digitaal platform. Ik kan er nog niet heel veel over kwijt helaas, maar feit is dat het voor mij een onwijs mooie nieuwe stap is waar ik heel veel zin in heb. Het lukt me helaas niet om hiernaast nog voor Viva.nl te blijven schrijven en dus is dit mijn allerlaatste blog hier. Wel blijf ik nog schrijven op mijn eigen blog Brouwertje.com.

Bedankt alle trouwe en toevallig passerende lezers van mijn blogs. Bedankt voor alle reacties, zowel de positieve als negatieve, ik heb er veel van geleerd. Het was een mooie ervaring die ik meeneem in mijn rugzak, terwijl ik mijn carrièrepad in de online media vervolg.

Succes met alles lieve (ex-)collegabloggers van Viva.nl, jullie zijn toppers. Ik blijf jullie lezen!

Foto: eighty7