Even voorstellen: Lana Red

lana red

Vraag je je ook weleens af waarom je altijd zoveel vertrouwt op de feedback van anderen wanneer het neerkomt op creativiteit?

Eigen element

Guess what: je hebt alles in huis om creatief te zijn. Het enige dat er nodig is, is het vinden van je eigen unieke stijl. Bloggen gaat voor mij vooral over het delen, inspireren en vinden van je eigen element dat weergeeft wie je bent! Ik werk aan Do-It-Yourself (DIY, doe het zelf)-projecten die opgenomen kunnen worden in jouw manier van leven.

Patroondoorbrekende ideeën

Boeken die je leest, films die je kijkt, alledaagse ervaringen die je tegenkomt terwijl je rustig niks doet: ze kunnen allemaal vertaald worden in iets unieks en bovenal creatiefs. Ik focus mij op budgetvriendelijke crafts, upcycling (het mixen van verschillende materialen) en mediums zoals fotografie, textiel, voedsel en het hergebruiken van alledaagse voorwerpen tot nieuwe patroondoorbrekende ontwerpen en ideeën.

Het volgen van mode is iets dat iedereen kan doen, maar je eigen stijl definiëren en het mixen met trends is mijn passie. Laten wij samen op een avontuur gaan en volg vanaf nu mijn wekelijkse blogs op viva.nl!