Leuk hoor, die #NSS2014, maarre…

nss2014

Gerard Joling zou optreden tijdens de nucleaire top (en bleek doodleuk uit z’n nek te lullen). F16’s onderscheppen een vliegtuig dat geen toestemming had om hier te landen. Obama vindt Nederland geweldig en spreekt bovendien een klein woordje Dutch. Het is #NSS2014 wat vandaag op social media de klok slaat – maar daardoor missen we toch een hoop ander (onbenullig en minder onbenullig) nieuws. Een kleine roundup!

Vliegtuig Malaysia Airlines is neergestort
Tja, het vermoeden was al zeer donkerbruin, maar de vliegtuigmaatschappij meldt nu ‘onomstotelijk‘ bewijs te hebben dat het verdwenen toestel is gecrasht. ‘Nooit eerder gebruikte’ technieken analyseerden data en die bevestigden inderdaad dat het vliegtuig in de Indische Oceaan is neergestort.

Mila is zwanger!

De verloving van Mila Kunis en Ashton Kutcher is bezegeld met een zwangerschap. Dat wordt ongetwijfeld een knap kindje. Demi Moore, de ex van Ashton, schijnt over haar toeren te zijn dankzij het nieuws. Die zien we binnenkort vast weer in rehab…

Royke Donders maakt een comeback

Zet je zonnebril maar vast op, want in het najaar worden we weer verblind door een overdosis glitters en pailletten. Roy Donders keert namelijk terug met een nieuw seizoen van zijn realityshow. De werktitel is: Roy Donders: meer dan Stylist van het Zuiden, dus waarschijnlijk staat niet alleen zijn werk als stylist/harde krullen-maker centraal.

James Rebhorn overleden

Een serieuzer bericht: acteur James Rebhorn is overleden. Hij is geen A-ster, maar je kent zijn gezicht vast van één van zijn vele bijrollen. De acteur speelde rollen in onder meer Independence day, Meet the Parents en recentelijk in Homeland. James is slechts 65 jaar geworden.

Sluit ik deze update toch nog af met een #NSS2014-gerelateerd plaatje – want deze wilde ik niemand onthouden. Een lange NOS-medewerker wordt geïnterviewd door zijn kleinere Chinese collega’s.

Bron: ANP, Guardian