Same love op de Grammy’s

grammy's

Wat een feestje, de Grammy awards die afgelopen nacht plaatsvonden. De avond begon al goed toen Beyoncé en Jay-Z samen hun hit Drunk in love lieten horen. Beelden zeggen in dit geval aardig wat:

Jay won ook nog eens de prijs voor best rap collaboration, samen met Justin Timberlake. ‘Dit wordt de nieuwe gouden tuitbeker van Blue Ivy’, grapte de rapper. Maar het echte hoogtepunt vond plaats toen Mary Lambert, Ryan Lewis en Macklemore Same Love zongen/rapten. Tijdens het nummer werden ook 34 homo-echtparen in de echt verbonden. Ook Madonna voegde zich bij het gezelschap en zong Open your heart. Een heel ontroerend en mooi moment – laten we hopen dat ze in Sotsji ook hebben meegekeken.

De belangrijkste prijzen gingen naar Lorde (beste liedje met Royals), Daft Punk (record én album van het jaar)  en Macklemore en Ryan Lewis (best new artist). De sfeer tijdens het feestje zat wel goed. Zo gingen onder meer Taylor Swift én Yoko Ono helemaal los:

tayloryoko
En dan de jurken! Sara Bareilles had voor de gelegenheid wat gevogelte kaalgeplukt (zie hier haar Blumarine-jurk). Paris Hilton had een creatie aan die aan de voorkant iets té bedekt was en aan de achterkant íets te bloot (in House of Milani). Voormalig Pussycat Doll Kaya Jones liet in dit leren gedrocht zien dat ze haar slipje had thuisgelaten. En de ergste van allemaal is deze gipsy-chic-outfit van Nadeea Volianova. OMG. Daarentegen maakt Beyonce ons wél stikjaloers in een skin showing-dress (in Michael Costello). Ook Taylor Swift zag er beeldig uit in Gucci. Zijn jullie het met deze keuzes eens?

© beeld: ANP