LoveBird zegt gedag!

Aan al het goede komt helaas een eind. Zo ook aan mijn LoveBird-geblog voor Viva.nl. Wat vond ik het leuk om wekelijks in de wereld van seks, liefde en relaties te duiken om jullie bij te praten over de gekste trends, nieuwste speeltjes of mijn eigen anekdotes. Denk aan seks met je iPad, mijn mening over vreemdgaan, die vreselijke schoonmoeder en natuurlijk Fifty Shades of Grey.

Soms waren de persoonlijke verhalen (uit mijn verleden) een tikkeltje gênant, waardoor het goed uitkwam dat ik de blogs onder een pseudoniem mocht schrijven. Weet je nog dat verhaal over mijn vakantievriendje in Salou, die ene ex die bij mijn moeder op de thee bleef komen, die keer dat ik door mijn broertje betrapt werd en mijn toilet-relatieperikelen?

In totaal heb ik 75 blogs aan dit mooie onderwerp gewijd, dit is de 76e. Het kostte me de laatste tijd steeds meer moeite om elke week weer een origineel onderwerp te vinden en daar een vermakelijke insteek bij te bedenken. De koek is nu een beetje op, wat mij betreft. Over liefde & seks raak je nooit uitgepraat, maar om te voorkomen dat ik in herhaling val, stop ik er op tijd mee.

Het nieuwe pseudoniem van diverse Viva Bloggers bij elkaar, genaamd Viva Ongecensureerd, zal ongetwijfeld een beetje mijn stokje overnemen als het gaat om dit onderwerp. Ik vermoed zo dat het regelmatig voor zal komen dat deze spannende blogs hierover gaan. Dus jullie hoeven de liefde en seks niet helemaal te missen!

Bedankt voor het lezen van mijn blogs en de (positieve én negatieve) reacties erop. Seks & liefde is iets moois, blijf het koesteren. In welke vorm dan ook, doe waar jij je fijn bij voelt en niet anders!

Liefs,
LoveBird

Beeld: Shutterstock