Man zonder paard stelt zich voor

Ik droom en ik reis. Ik flirt en ik schrijf.

Ik win en ik verleid. Ik lach en ik ontbijt.
Ik vertel en vergeet. Ik verlies en vergeef.
Ik dans en ik feest. Ik lonk en ik lees.

Een wijze oude man zei ooit eens: “Als je naam begint met de letter J, zul je nooit boven aan de klassenlijst staan, maar op een dag zal de wereld aan je voeten liggen.” Wijze woorden van een wijze man. En hij had gelijk. Ik noem: John F. Kennedy, Julius Caesar, Jezus, Jokertje. Niet de minsten, als je het mij vraagt.

Dag lieve lezers, mijn naam is Jesper en ik ben de nieuwste aanwinst in een lange rij van stukjesschrijvers hier.

Voordat ik verder ga, moet ik je gelijk teleurstellen: ik ben niet de prins op het witte paard. Nee, ik ben meer een avontuurlijke vent die achterstevoren op een ezel zit en daar bijzonder veel plezier in heeft. Charmant, goedgekleed, gewild bij de vrouwen en, zoals je merkt, bovengemiddeld bescheiden. Een man met borsthaar, een leren jas en een volle baard. Ik ben de man waar andere mannen bang voor zijn als ze hun grote liefde het jawoord geven.

Ik hou van vrouwen en heb meer met mooie vrouwen meegemaakt dan de 14 -jarige Jesper ooit van had kunnen dromen. Of André Rouvoet wat dat betreft. Ik pik je op en neem je mee naar mijn wereld, waar het jij en ik is, samen tegen de rest van de wereld, waar we nooit gelukkiger zijn geweest. Daar is het de zon op je gezicht, chocola op je tong en mijn hand door je haar. Mijn hart is net zo klein als mijn mond groot is; iedere vrouw in mijn leven behandel ik uitzonderlijk goed, en mijn moeder zo mogelijk nog beter.

Ik schrijf hier en daar ook op andere websites, en sommigen van jullie hebben wellicht wel eens wat van me gelezen. Voor de meesten zal ik echter nieuw zijn. En dat is spannend. En leuk. Stiekem maakt het mijn knieën wel een beetje aan het trillen. Heel stiekem, hoor.

In ieder geval. Vanaf vandaag kun je hier mijn spannende avonturen lezen, mijn beschamende belevenissen en mijn ongefundeerde, ongezouten meningen. Het is nu dan slechts een kwestie van tijd voordat mijn faam die van Jomanda evenaart.

Ik heb er zin in, jullie ook, hopelijk.
Dag lieve lezers, tot snel…

Bron foto: eigen bezit