Mannen gaan vreemd met mij

vreemdgaan

Ik lig met mijn buik op het klamme dekbed en mijn handen ondersteunen mijn hoofd. Naast me ligt het bezwete lichaam van een hemelse vent. Hij ademt rustig want hij slaapt, zijn armen onder zijn hoofd gevouwen. Veel mannen hebben de neiging om na de seks meteen in slaap te vallen. Hij is geen uitzondering. Prima, want we hebben hard ons best gedaan, maar ik wil meer. Ik draai me op mijn zij en ga voorzichtig met mijn vingertoppen over zijn buik. Om zijn lippen verschijnt een glimlach. “Hmm, dat doet mijn vriendin dus nooit.”

Alex is de eerste man met wie ik het bed deel, die eigenlijk bezet is. We ontmoetten elkaar in een strandtent aan de Noordzee, waar elke vrouw even stopte met ademen toen hij binnenkwam. Blonde haren, ijsblauwe ogen, een nonchalant baardje en brede schouders. Ik stond aan de bar met vriendinnen en toen hij mij in zijn vizier kreeg, liet hij zijn doordringende blik over mijn lichaam gaan. Er ging een siddering door mij heen en niet veel later stonden we te zoenen in de garderobe. Voordat ik de tent verliet, wisselden we nummers uit.

Twee weken later zagen we elkaar in mijn thuisstad Amsterdam. Hij wilde per se naar mij toe komen, want hij had Utrecht wel gezien. Daar was hij geboren en getogen, dus ik moest hem al het mooie van Amsterdam laten zien. Ik had niet in de gaten dat dit eigenlijk een smoes was om niet per ongeluk zijn vriendin of één van haar BFF’s tegen het lijf te lopen. De dag was heerlijk en we sloten af in mijn twijfelaar. Het ging tegen mijn principes in om meteen het bed in te duiken, maar het voelde meer dan heerlijk. Toen hij zich nog half in slaap versprak, stond ik meteen met beide benen weer op de grond. Wat een lul.

Ik weet niet wat het is, maar ik ben een magneet voor bezette mannen. Bijna alle exemplaren die ik tegen het lijf loop en wel zie zitten, zijn getrouwd, gewoon bezet of daten al met iemand anders. Meer dan ooit ben ik ervan overtuigd: alle mannen gaan vreemd. Mijn vriendinnen zuchten diep als ik weer eens aankom met de mededeling dat ik een leuke man tegen ben gekomen: “Hij is wel al bezet.” Ik zoek ze echt niet zelf op en blijf meestal ver uit hun buurt, alleen soms kan ik de verleiding niet weerstaan. Dan wil ik wat ik eigenlijk niet kan krijgen.

Terwijl ik dit type ligt mijn liefde nog in bed. Hij heeft een vriendin en in eerste instantie vond ik hem een lul. Inmiddels kunnen we niet meer terug en zal hij een keuze moeten maken. Het liefst vandaag nog.

Beeld: thinkstock