Blog Michelle: Erotische massage

Blog Michelle: erotische massage

Mijn beeld van vakantie is de laatste jaren behoorlijk aan verandering onderhevig geweest. Deden mijn vakanties zo’n tien jaar geleden soms niet onder voor ordinaire Oh Oh Cherso-achtige praktijken, nu snak ik vaak juist naar een weekje rust. (Dit geef ik overigens liever niet toe.) Zo gebeurde het vorig jaar dat mijn zus en ik een vakantie naar een all-in resort (…) in Turkije boekten met niet meer dan eat-sleep-zwem-repeat op de planning. Heel spannend zou het niet worden, dat wist ik van tevoren wel. Het strand zou voor een groot deel met Russische AOW’ers gevuld zijn, de enige aanwezige club was de kinderfröbelclub en ik verwachtte ook geen culinaire verrassingen van het dagelijkse buffet. Toch verheugde ik me erop: het enige wat me eventueel stress zou kunnen opleveren was de vraag wat ik bij mijn ontbijt zou drinken. Dacht ik.

Eenmaal neergestreken aan het zwembad werden wij aangesproken door een tikkeltje gladde Turk met een flinke multomap in zijn handen. Hij had onze witte lichamen natuurlijk al van kilometers ver gespot en zag meteen dat deze door bureaustoel-gevormde lichamen wel eens een verzetje konden gebruiken. Of we interesse hadden in het boeken van een massage. “Is perfect for you. Very relaxing, perfect for stressed girl like you.” De keuze tussen sinaasappel-aardbeien-sap of sinaasappel-kiwi-sap had mijn stressniveau inderdaad tot ongekende hoogten getild, dus liet ik mij overhalen tot een hot oil massage. De woorden alleen al masseerden mijn gehoorgang los.

Een paar dagen later was het zover. Een ietwat verlegen jongen keek met een zoekende blik door de wachtkamer van de spa en instrueerde me hem een klein kamertje in te volgen. De jongen was klein van stuk en had allerminst grote handen, waarna ik begon te twijfelen of zijn kwaliteiten wel tot hun recht zouden kom bij mijn niet geringe 1.85 meter lange lichaam.

Eenmaal binnen rommelde hij wat in een laatje en gaf me een doosje. “Here, you put this on yes?” Ik keek naar het doosje. Een papieren string. Er zat een papieren string in. De rode vlekken sprongen spontaan in mijn nek, maar aangezien ik een beetje jeuk van preutsheid krijg, besloot ik er maar gewoon voor te gaan. Hij zal vast niet voor het eerst twee witte Hollandse kadetjes op zijn tafel hebben gehad. Vluchtig keek ik naar het papieren ondergoed en omdat ik zo snel mogelijk op de massagetafel wilde liggen stapte ik haastig met één voet door een gat. En daar ging het al mis: één van mijn lange tenen bleef haken en trok de helft van het stringetje aan flarden. Het was al weinig papier wat in het doosje zat, maar nu stond ik praktisch gezien in Eva’s kostuum. En Eva voelde zich er niet héél prettig bij.

Snel dook ik op de tafel, stak mijn hoofd naar beneden door het gat en met een hartslag van 140 slagen per minuut wachtte ik op zijn terugkeer. “You ready?” “Ehhhh, well, I guess…”

Een beetje massageolie op zijn hand? Not really, ik werd niet te zuinig overgoten met een hete olie en na enkele minuten dreef ik letterlijk in een veredelde frituurpan. Ontspan, Michelle, ontspan. Zijn kleine handen gleden over mijn spekgladde lichaam en leken geen plekje over te slaan. Een hoofdstukje uit een ordinaire Bouquet-reeks was er niets bij.

Toen hij mij sommeerde om te draaien werd het er niet minder ongemakkelijk op. De papieren string die mij nog enigszins het gevoel moest geven niet op een gigolo-date te zijn lag voor de helft op de grond en van een bovenstukje was geen sprake. In tegenstelling tot ikzelf leek de massageboy er weinig moeite mee te hebben en bleef grondig te werk gaan. “You like?” “Well, yes, it’s ehm.. nice, but also a bit… naked?”

“Yes, that’s what you get with erotic massage!”

Erotische massage?! Dat had de beste man aan het zwembad er niet bij verteld. Klein detailtje. Kleintje maar.

Mijn voorgenomen celibataire rustweek was met een litertje olie zo weggespoeld. Toen ik aangekleed het veredelde peeskamertje uitliep wierp de jongen me nog een knipoogje toe. En zo was er toch nog een vleugje Chersonissos mijn vakantie ingeslopen.


Michelle Bakker (29) woont in Amsterdam en werkt fulltime op de redactie van VIVA.

mies@viva.nl

Instagram: michelle.bakker
Twitter: @michellebakker

Lees ook Michelle’s eerdere blogs:

Brombeer
In de schijnwerpers
Krabpaal
Het verschrikkelijke leed dat zeroes mode heet
Waarom 30 worden helemaal niet erg is