M’n laatste blog

Dit is mijn laatste blog. Ik stop ermee. Meer dan een jaar heb ik met veel plezier voor viva.nl geschreven. Ik praatte over mannen, seks en relaties. Maar ook over verdriet, alledaagse dingetjes en grote ergernissen. Om iets specifieker te zijn: ik heb geschreven over plassen onder de douche, de hoffelijkheid (of eigenlijk het gebrek daaraan) van de man en ongewone stelletjes.

En ik heb er van genoten om voor jullie te bloggen. Als de reacties heel positief waren en jullie me lieten weten dat ik iets leuks en of herkenbaars had geschreven. Maar ook als de reacties niet mis waren, een artikel volledig de grond in werd geboord of mij werd verteld dat ik niet zo (en ik citeer nu) ‘irritant moet zeiken.’ Jullie meningen en reacties maakten het schrijven van een blog juist spannend en intrigerend. Waarvoor dus dank!

Maar de koek is een beetje op. Het is tijd voor iets nieuws. En daarom neem ik nu afscheid van viva.nl en dus van jullie. Ik ben niet van een dramatisch afscheidsverhaal en daar zitten jullie volgens mij ook helemaal niet op te wachten. Dus ik houd het simpel, onder het mom van kort maar krachtig. Vaarwel, tot ziens en het was leuk!