Neuken? Nee bedankt.

Benen wijd, seksen, bloot, shockeren. Oh, en doe wat aan die kont. Het lijstje van de meest gelezen blogs is weer uit. Leuke grapjes, rauwe randjes, zelfs mijn diepste zielenroerselen leg ik bloot op tafel. Maar ja, die kun je niet neuken. Dus ik sta er weer niet tussen.

Uit de broek
Mijn vriend zegt wel eens dat mensen die interessant doen over seks en het hardst lachen om piemels, bloot en/of seks het minst vaak seks hebben. Misschien zegt ie dat wel omdat ik het nooit over seks heb in het openbaar, misschien heeft ie gelijk. Ik vind piemels niet veel aan. Die slurf in een broek, die dan weer links, dan weer rechts, maar altijd in de weg hangt. Zo’n neerslachtige naakte molrat die af en toe even nieuwsgierig zijn kop de lucht in steekt, niets ziet, af en toe terecht komt in een donker hol waar ie een paar keer zijn kop stoot, een hersenschudding oploopt en daarvan moet spugen en dan mag ie weer in de broek.

Noem me preuts, maar ik doe het gewoon niet. Ik weiger het pertinent. Ik schrijf niet over seks. Al dan niet omdat ik weet dat mijn moeder weleens één van mijn blogs aan mijn oma voorleest.

Een insteker
Over mijn oma gesproken. Mijn vriendin had laatst een cadeautje voor me. Ze zei dat ze meteen aan mij moest denken toen ze het zag. Ik voelde me heel speciaal, totdat ik het cadeautje in handen kreeg. Ik ben niet zo preuts dat ik niet weet hoe een piemel voelt, dus ik besloot, tot haar teleurstelling, om dat cadeautje niet in het openbaar uit te pakken. Het was inderdaad een piemel. Of eigenlijk, het was een aansteker in de vorm van een piemel. Een insteker.

Ik zou me doodschamen
Maar goed, mijn oma dus. Ik haalde laatst de piemelaansteker uit mijn tas, min of meer per ongeluk. Mijn oma keek er geschokt naar. ‘Oh, het is maar een aansteker hoor’ zei ik. De rest van de familie kon er wel om lachen, maar mijn oma bleef maar met grote ogen naar mijn aansteker staren. ‘Ik zou me doodschamen als ik zoiets uit mijn tas haalde’ was haar conclusie.

Rise of the penis
Zaterdagavond was ik op de verjaardag van mijn oom. In eerste instantie ben ik er maar een beetje tam bij gaan zitten, maar toen af en toe het gesprek stil viel, besloot ik dat het tijd was voor een beetje leven in de brouwerij. Hoe kon dat beter dan door mijn piemel te introduceren? Seks verkoopt, weet ik door de statistieken van Viva. Ik gaf mijn vriend opdracht om de intro van Star Wars op te zetten. Ik ging achter mijn stoel zitten en stak een sigaret op. De muziek begon te spelen en ik blies langzaam een dikke wolk rook boven de leuning uit. Langzaam stak ik ook de piemel boven de leuning uit. Iedereen lachen. Rise of the penis.

Neuken?
Zo gemakkelijk scoren is het dus. In theorie dan. Ik ben ooit ‘versierd’ met: ‘Neuken?’ Ik heb vriendelijk bedankt en dat doe ik ook voor schrijven over seks. Noem me een preutse trut, maar ik schaamde me dood toen ik met mijn piemel achter die stoel zat.

© Beeld: privébezit