Verleid door een cougar

Maar je vriendin hoeft het toch nooit te weten te komen?

Het is zaterdagavond, ik sta in de kroeg en voor me staat een, toegegeven, bijzonder aantrekkelijke vrouw van een jaar of 35. Na vijf biertjes maakt ze eindelijk haar move. Ze kijkt me ondeugend aan en haar ogen fonkelen. Sexy, sexueel en zelfverzekerd. Ze is de personificatie van de term cougar.

Niet zulke gekke dingen zeggen, lieverd,” antwoord ik. “It makes my penis feel weird.”

Ervaring in bed
Ze lacht en komt een stapje dichterbij. Terwijl ze in mijn oor fluistert, kan ik haar zoete parfum ruiken. “Ik ben dan misschien wat ouder, maar dat betekent alleen maar meer ervaring in bed..” Ze ruikt heerlijk, ik wil in haar hals bijten. Ik onderdruk de neiging als ik bedenk dat vriendinlief het daar vast niet zo mee eens zal zijn.

Ik herpak me, en reik naar mijn biertje op de bar, maar terwijl ik dat doe voel ik een warme hand op mijn bovenbeen. Bloed dat ik hard nodig heb om mijn hoofd erbij te houden stroomt ineens de verkeerde kant op.

Verkeerd antwoord
Woont je vriendin hier? 

Ja, maar ze zit op het moment op een strand ergens in Spanje.

Terwijl ik het zeg, bedenk ik me dat ik het mezelf net weer een stapje lastiger heb gemaakt. De hand op mijn been schuift langzaam omhoog. Ik kijk om me heen in de drukke kroeg en zoek mijn vrienden. Aan de andere kant van de bar zie ik vriend F., druk bezig met vriendin L. uit de handen van een soort Dries Roelvink te houden. Hmm. Ik zal het toch echt zelf moeten oplossen. Die vijf glazen bier van eerder op de avond maken het er niet veel makkelijker op.

Ik pak haar hand van mijn been en kijk haar aan.

Luister, lieverd. Je bent woest aantrekkelijk, en ik ben er van overtuigd dat je hele funky dingen kan in bed. En als ik nou niet zo’n ontzettend gebonden man was geweest, had ik je vanavond nog over mijn schouders gegooid en naar mijn grot gesleept. Maar hoe verleidelijk dat ook klinkt, het gaat niet gebeuren. Sorry.

Ik sla mijn biertje achterover, geef haar een kus op haar wang en loop trots richting wc. Goed gedaan, zo doe je dat, Jesper.

Als ik terugkom van de wc, zie ik links van de bar vriendin L. met Dries Roelvink tongen en rechts zie ik vriend F. zijn moves uitproberen op een of andere blonde buffel. Mijn blonde cougar staat bij de bar met haar arm om een nieuw slachtoffer.

Ik voel me ineens een heel stuk minder speciaal.

Beeld: thinkstock