Dit. Niet doen. Tijdens seks.

Hij stoort zich aan de shampoofles die altijd zonder dop in het rekje water staat te vangen. Ik aan het natte vaatdoekje dat in de wasbak, tussen de vieze glazen, actief bacteriën aan het opzuigen is. Hij aan mijn inkoopbeleid. En ik aan zijn telefoongedrag. Dat spreken we dan uit. Of niet. En zo heeft iedere relatie z’n ‘dingetjes’, nothing special.

Eigenschappen en gewoontes verander je niet snel. Of misschien wel snel, maar dan weer niet permanent. Dit is vaak ook helemaal niet nodig, totdat belemmerende eigenschappen zich tussen de lakens afspelen. Want dan kan het onverhoopt een grote rol gaan spelen en het plezier in bed hinderen. Dat zou zonde zijn! Hieronder lees je 5 punten die door de heren zijn bestempeld als een echte turn-off tijdens de seks.

1. Karaoke doe je in de kroeg
“Viert ze haar eigen feestje, dan werkt dat echt averechts” zei één van de mannen uit het panel. Mannen vinden het prettig als je een beetje geluid maakt of kreunt, zodat ze weten wat je lekker vindt en of je helemaal in de stemming komt. Maar maakt het niet te gek, ga niet schreeuwen of andere opera-geluiden maken: karaoke doe je maar in de kroeg.

2. No dirt & hairy stuff
Ga je voor de daad, zorg dan dat je een beetje verzorgd voor de dag komt. Tuurlijk, als je al wat langer bij elkaar bent dan herkent hij ook heus je harige benen wel, maar maak er niet een gewoonte van begroeid en gebloeid voor de dag te komen.

3. Verboden terrein voor de zeester
De zee wát? De zeester. Die verwijst naar een passieve houding in bed waarbij je met je armen en benen gespreid ligt totdat hij z’n klusje klaart. En ook dat is een echte no go.

4. Granny pants
Elke dag in je jarretels het bed instappen? Neuh. Ik denk dat weinig van ons dat doen. Maar ben je niet ongesteld, gedumpt of stomdronken? Dan moet je je Briget Jones onderbroeken écht in de la laten liggen.

5. Boodschappenlijsjes maken doe je niet. Niet tijdens seks.
Ja we weten het, we zijn druk. Heel druk. En als je dan toch even ‘een momentje hebt’, dan kun je best wel even nadenken wat je gaat eten morgen. En overmorgen. Toch? Nee vrouwen, dat kan niet. Want tijdens de seks kunnen zelfs vrouwen geen twee dingen tegelijk!

De mannen hebben hun zegje al kunnen doen, maar wat vind jij een echte turn-off tussen de lakens?

 

CC foto: Porsche Brosseau