Nieuwe tieten

God, wat heb ik lang gewacht tot mijn voorgevel volgroeid was. Een aantal jaar geleden heb ik eindelijk de hoop opgegeven. Groter dan dit zullen ze niet worden. Of toch?

Harrie en Harrie
Toegegeven, ik ben geen twee doperwtjes op een plankje, maar ik heb ook zeker geen flinke bos hout. Mijn lichaamsdelen zijn prima in verhouding tot elkaar. Harrie en Harrie zijn even groot (vooruit, klein), ze zitten op dezelfde hoogte, hebben geen rare vorm, zijn gezond, gaan later niet hangen, ik slaap heerlijk op mijn buik en eigenlijk valt er vrij weinig te klagen.

Minnie Mouse hempjes
Toch heb ik me altijd afgevraagd hoe het zou zijn om op een dag wakker te worden met een beste borstpartij. In eerste instantie zou ik me dood schrikken. Wat een gedoe moet dat zijn als je echt een beha nodig hebt. Ik zou me geen raad weten met twee van die joekels. Ik had eigenlijk mijn Minnie Mouse hempjes van vroeger nooit weg hoeven doen. Ik draag een beha omdat dat maatschappelijk wenselijk is. Om erbij te horen. Misschien omdat Minnie Mouse niet meer cool was op een bepaalde leeftijd. En omdat mensen niet altijd hoeven te zien wanneer ik het wel of niet koud heb.

Verneukeratief
De vulling haal ik er altijd uit. Ik kan me voorstellen hoe groot de teleurstelling zou zijn als mijn toekomstige man erachter zou komen dat slechts de beha goed gevuld was. Verneukeratief, vind ik dat.  Totdat mijn moeder ineens op de proppen kwam met een push-up beha. Na aankoop kwam ze er bij thuiskomst achter dat er al tieten in zaten en dat die van haar er niet meer bij in pasten. ‘Dat is iets voor ons Mayke’ moet ze gedacht hebben. Stiekem werd het geval me toegestopt.

Zacht en stevig
Eerst was ik vooral beledigd, daarna kwam de nieuwsgierigheid. Toen ik het ding eenmaal aan had was ik verkocht. ‘Wauw, nieuwe tieten!’ De kussentjes voelden zacht en stevig tegelijk en als ik van onwennigheid tegen dingen aan zou botsen, zou ik er niets van voelen. Sterker nog, ik denk dat de airbags in de auto zelfs overbodig zouden zijn bij een botsing. Het heeft overigens niets met push-up te maken, want zoveel valt er niet up te pushen, maar het ding heeft wel zijn effect. Jonge, wat een dikke tieten!

Lekker nep
Het enige nadeel aan deze tieten is dat ze zich niet gedragen als tieten. Geen gewiebel dus, zoals met echte grote borsten. Ik weet dus nog steeds niet hoe het is om dikke tieten te hebben, maar ik vind het wel weer even genoeg geweest. Mijn Harries zijn me dierbaar en ik wil ze niet tekort doen. Die avond heb ik even met mijn (nep)borsten naar voren en mijn handen in mijn zij rond geparadeerd in mijn ouderlijk huis. Het was leuk voor zo lang het duurde, maar het was meer een soort van carnaval voor de Harries. Ze horen bij mij zoals ze zijn. Nuchter en tevreden.

© Beeld: privébezit