Noah: ‘Ik lig in haar bed, in haar armen. Ik ben in de war’

column Noah

Single Noah (33, accountmanager bij een uitgeverij) vertelt elke week over zijn date-avonturen.

‘Tjezus, wat heb ik dit gemist.’ Ik inhaleer Ilses ziltige oksellucht, het parfum tussen haar borsten, de zoetige geur tussen haar benen. Ze kreunt. Met mijn tong glijd ik van haar borstbeen naar haar dijen. Het kreunen wordt harder. Ik streel met mijn vingers over haar tepels. Ilse rilt en wrijft met de achterkant van haar vingers tegen mijn scrotum en de schacht van mijn penis, die oncontroleerbaar opwipt. Het is zo’n twee maanden geleden dat ik voor het laatst seks had. Dat was met Ilse. Nu zoen ik haar lippen opnieuw, proef haar speeksel weer, voel haar tong.

Waarom kom je niet bij me logeren, appte ze me vanmiddag. Ik had getwijfeld. Allereerst is er dat social distancing en weet ik niet wie Ilse allemaal heeft gezien of in haar bed heeft gehad. Nu lig ik in dat bed, in haar armen. Ik ben in de war. Begon ik eindelijk te wennen aan haar keuze en met één appje draaf ik weer op. Ergens heeft Ilse gelijk. Het is nu onverstandig om te daten met anderen. Corona zwerft nog door de lucht, wie weet laait alles weer op. Daarbij wonen Ilse en ik alleen en vinden we elkaar prettig gezelschap. Voor mezelf koken is niet leuk als dat al maanden duurt. Net als op de bank zappen met wéér een zak chips.

Ilse heeft haar vingers omgedraaid en haar strelingen worden nu steviger en meer melkend. Ze weet precies wat ik lekker vind. In bed is er tussen ons een superklik. Wat ruikt ze zalig. Ik maak grommende geluiden als ik mijn gezicht tegen haar navel druk. Kus haar piercing. Met mijn vingers streel ik Ilse verder, steeds lager, tot ze haar heupen omhoog wipt en ten slotte mijn penis in haar onderlijf duwt. Het voelt warm en zacht. ‘Je bent nat’. Mijn ademhaling versnelt naar hijgen wanneer we hetzelfde ritme zoeken. Ik wil alles vergeten. De coronacrisis. De contracten op de zaak die niet worden verlengd. Boekhandels waar ik al jaren kom die definitief moeten sluiten. Kirsten met haar dominante man.

Ik maak oogcontact terwijl ik op haar lig. Ilse lacht, draait haar ogen weg. Dan rolt ze opzij en leunend op haar knieën biedt ze me haar billen aan. Ik wil niet, ik wil haar zien. Ik buig naar voren en zoen Ilse, wrijf over haar borsten en duw haar weer zacht in het matras met het zachtgele bloemetjeslaken erop, zoals alles bij Ilse meisjesachtig is. Ze draagt het liefst jurken. Alleen tijdens een flinke wandeling trekt ze een spijkerbroek aan, maar dan wel met een getailleerd T-shirt erop, het liefst in een pasteltint. Ik neem haar nu lepeltje-lepeltje, masseer haar clitoris en hoor hoe ze bijna haar climax bereikt. Hoe fijn is het als je iemand langer kent. Zachtjes schop ik Buzzy van het bed en dan geef ik een paar laatste stoten.

Lees ook: Noah: ‘Ilse appt of ik langskom voor seks en fun. Is dat wel verstandig?’

De naam Noah is om privacyredenen gefingeerd.

Noah’s column komt uit VIVA-2020-24. Dit nummer ligt t/m 16 juni in de winkel of kun je hier online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «