Nog meer tv-tips (lijstjes!)

Zoals beloofd, hierbij de laatste favorietenlijstjes van de Viva-bloggers. Wat kijken zij het liefst en welke muziek horen ze het liefst knallen door hun stereo? Lees mee!

Jesper:
Serie: Sons of Anarchy. Rauw, snel, hard. En Californication. Grappig, sexy en met verschrikkelijk goed geschreven dialogen.
Film: Snatch. Heerlijke humor, fantastische lijnen in het verhaal en Brad Pitt als een Pikey.
Album: Back in black van AC/DC. Zowel ’s avonds als ’s ochtends.

Chantal:
Serie: Grey’s Anatomy. Wat kan ik zeggen? De karakters hebben mijn hart gestolen, emo-televisie op z’n best!
Film: American Beauty! Wel tien keer gezien en ik blijf er net zo van genieten als de allereerste keer. Geweldig scenario, geweldige cast en geweldige muziek. Iemand die uit mijn grootste nachtmerrie ontsnapt. Fascinerende film.
Album: Op dit moment staat Avalanche van Quadron op repeat.

Kelly:
Serie: Ik kijk regelmatig de series van HBO, maar niets overtreft de Nederlandse serie Dunya en Desie. Als ik een aflevering  heb gekeken, voel ik me altijd zo vrolijk. Bovendien vind ik het knap dat je twee werelden zo kunt samenbrengen dat het herkenbaar is, terwijl ik het helemaal niet kan spiegelen aan mijn eigen leven.
Film: Into the wild, de muziek van Eddie Vedder in combinatie met de film zorgden ervoor dat ik een keer een film helemaal af heb gekeken. En hoe! Ik heb gehuild als een nest jonge puppy’s.
Album: Hoewel ik een enorme rockliefhebber ben, maak ik op dit moment al mijn Spotify-minuten op aan Lianne La Havas. Het is genant als je ziet hoe vaak ik haar album geluisterd heb.

En tot slot mijn eigen favorieten:
Serie: Parks and Recreation. Gewoon de grappigste serie die ik ken, met geweldige acteurs en personages om van te houden. Qua drama: Breaking Bad. Volgende week begint de tweede helft van het laatste seizoen, omgomg!@! En ik heb zojuist het eerste seizoen van Luther gekeken. Superspannend!
Film: Kill Bill 1 en 2. Kan ik honderd keer zien en dan vervelen ze me nog niet. Maar eigenlijk kan alles van Quentin Tarantino me wel bekoren.
Album: The evolution of Robin Thicke van Robin Thicke. Veel beter dan dat oppervlakkige album van ‘m dat nu in de winkels ligt. En qua recente muziek: An awesome wave van Alt-J.
Naar welke andere favorieten van de bloggers zijn jullie benieuwd?

Bron foto: filmdepot