Onbevredigd

Stoppen op je hoogtepunt. Of nou ja, net daarna dan. Wat moet het heerlijk zijn om een man te zijn als het om seks gaat…als een man klaarkomt dan is het ook echt klaar. Toch? Of heb ik nou zo’n vertekend beeld van seks? Ik weet niet beter dan dat zijn orgasme het einde is van het liefdesspel. Hij geeft zeg maar het (oh ironie…) fluitsignaal.

Zou ik eigenlijk ook wel eens willen. Gewoon, lekker klaarkomen en er dan mee ophouden. Dank je wel en weltrusten! Ben benieuwd naar de reactie van mijn geliefde in dat geval…

Verwend in bed
Weet je wat het is? Ik ben best tevreden met mijn seksleven. Oké, mijn geliefde en ik krikken samen niet direct het landelijk gemiddelde op, maar zoals het cliché al zegt het gaat uiteindelijk om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. En daar kan ik me prima in vinden eerlijk gezegd. Er is alleen één probleem…

Wij nemen altijd uitgebreid de tijd voor elkaar, wat onder meer inhoudt dat we van een lekker lang voorspel houden. Waarbij er door de man des huizes alles aan gedaan wordt om mij naar een hoogtepunt te brengen. Iets waar hij bijna altijd in slaagt, dus wat dat betreft bof ik enorm….ik bereik eigenlijk altijd wel een orgasme.

Nog lang niet klaar!
Ik zou het alleen geen klaarkomen willen noemen. Want als er iets is wat ik niet ben, dan is het wel klaar. Sterker nog, het echte werk moet dan nog beginnen, terwijl ik daar dan eigenlijk helemaal geen zin meer in heb om eerlijk te zijn. Ik wil ook wel eens gewoon lekker eraf rollen, nastomen en sidderend van genot in slaapvallen. Maar ja, samen uit samen thuis toch?

Nu ben ik snel over te halen hoor, het is heerlijk om ook mijn lief te zien genieten, alleen begint met het eigenlijke vrijen het hele proces voor mij weer opnieuw. Ik word opnieuw opgewonden en verander in een soort Rupsje Nooitgenoeg. En daar schuilt dus het probleem….want op het moment dat mijn lief klaar is gekomen, hij zuchtend van genot naast me komt liggen uithijgen en me nog even zacht door de haren streelt denk ik maar aan één ding: ik ben nog niet klaar!! De blik in zijn ogen zegt echter iets anders: ik wil slapen….

Ik blus mijn eigen brandje
En zo kan het gebeuren dat we samen nog even lekker liggen na te genieten waarbij zijn roes al snel overgaat in een monotoon gesnurk. En ik me zachtjes omdraai en dan zelf nog maar even het karwei afmaak zodat ook ik met een bevredigend gevoel in slaap kan vallen. Heel zachtjes natuurlijk, want ik zou niet willen dat hij het merkt. Het zou zijn trots misschien krenken en dat is wel het laatste wat ik wil.

Foto: sami cribz
Viva Ongecensureerd is het anonieme account waarmee Viva-bloggers blogs schrijven die ze liever niet plaatsen onder hun eigen naam. Elke week vind je op deze plek een onthullend blog, geschreven door één van de bloggers. Wie welk stukje heeft geschreven, blijft geheim…