Blog Merel: Parkeerplaats-erotiek

parkeerplaats

Wind giert, beige gruis wolkt op.
Het uitzicht over de uiterwaarden doet denken aan de zee. Ik werp een blik in het bestelbusje naast me en zie dat het, ondanks de wind, een zwoele zomeravond is. Op de bestuurdersstoel zit een jonge vrouw, achterstevoren. Ze is niet alleen.
Haar crème wit gebreide truitje zit nog zoals het hoort.

Minnaar
Ik ga achter het stuur zitten en reik naar mijn bril. Die ligt er niet. Naast me buigt de vrouw naar voren. Lang blond haar valt voor haar gezicht. Uitbundig zoent ze de minnaar, die zich gerieflijk onder haar bevindt. Zijn handen dwalen over haar lichaam. Kruipen stiekem onder het truitje. Mijn bril ligt niet op de bijrijderstoel, niet in het dashboardkastje en niet op de grond.

Ondersteboven
Misschien is het alleen het truitje wat ze nog aan heeft en zit ze onder haar rokje op een niet nader te noemen plaats. Een soort tweede versnellingspook.
Ik lig inmiddels ondersteboven in mijn auto, om de ruimte onder de stoelen te inspecteren. De achterbak, misschien. Onder de motorkap?

Betrapt
Nu kijkt ze naar mij, lichtelijk geïrriteerd. Betrapt worden is vast heel opwindend. Maar als de betrapper in kwestie blijft plakken, wordt het hinderlijk. Dat ik op handen en knieën mijn auto afschuim, zal toch duidelijk maken dat het me niet om het voyeurisme te doen is? Ze leunt naar achteren. Zijn handen hebben onder de stof haar borsten gevonden. Weer kijkt ze naar mij.
Ik knik verontschuldigend. Als ze me even hielp met zoeken, zou ik zo weg zijn, maar er lijkt iets aan de hand, waardoor ze niet van haar plaats kan komen.

Verschrikt
Als ik voor de tweede keer uitstap, kijkt ze verschrikt.
‘Ja, alleen nog even onder mijn auto kijken…’ gebaar ik. Niets.
Ik besluit mijn verlies te nemen. Dan maar wazig naar huis.
Het zou gemeen zijn om ze nog langer op te houden.

Beeld: omgimages / 123RF Stockfoto