Blog MissFlirt: Scheert opa z’n ballen nog?

opa

“Voor de VIVA?!”, hoor ik mijn buurman iets te hard en enthousiast achter me roepen. Ik kijk op, het gaat over mij. Ik zie twee guitige gezichten, van mannen die op een nuchtere maag net iets te veel biertjes op hebben, mijn kant op kijken. De andere guitige kop is van mijn vriend.

We zijn met wat buren spontaan een bruine kroeg ingedoken voor één drankje, maar dat is niet geheel verrassend wederom uit de hand gelopen. Mijn vriend heeft zojuist verteld dat ik voor VIVA schrijf, maar dan wel over seksgerelateerde onderwerpen. Dat vonden de mannen wel wat en besloten per direct, maar ongevraagd, dat ze mij moesten helpen. Met input.

Opa

“Scheert opa z’n ballen nog?” wordt er hard uit de hoek geroepen, gevolgd door het geluid van proestende mannen. Hij had de lachers duidelijk op z’n hand. “Ja, maar dat zijn toch de interessante dingen die we allemaal willen weten?!”, verdedigt hij zich en zoekt bevestiging. Ik geef hem een schouderklop en maak me er vanaf door te zeggen dat ik het eens zou vragen.

Oma

“Nou daar kun je je in vergissen hoor”, hoor ik m’n buurmeisje zeggen. Met een biertje in haar hand wijst ze in de richting van de groep. “Toen mijn oma in het ziekenhuis lag, vertelde ze me doodleuk dat ze tegen de onderzoeken op zag omdat ze haar schaamhaar niet bijgewerkt had”.

We lachen en de buurman voelt direct een prikkel om er nog een schepje bovenop te doen: “Toen mijn broer en ik laatst op de markt een oude houten dildo zagen, wist mijn broer niet wat dat was!” Weer gebulder vanuit de mannenhoek. “Nee hoor, nee. Dat laatste was een grapje”, vervolgt hij vlug. Ik ben op een punt aangekomen dat ik waarheid niet meer van de grap kan onderscheiden, terwijl ik nog een vaasje in m’n hand gedrukt krijg. “De laaaatste buuf, nu echt!”

“En en en… weet je nou al wat je gaat schrijven?” De guitige koppen kijken weer mijn kant op. In gedachten heb ik m’n pen net neergelegd en zeg met een glimlach dat dat wel goed gaat komen.

Door: MissFlirt
CC foto: Amira_a