Seks met een tampon

seks met een tampon

Je bent jong en je wilt wat, moet hij gedacht hebben. Hij nam haar na een avondje dansen in de disco mee naar zijn studentenkamer. Zoende een beetje, legde haar op bed. Zat wat aan haar borsten, gleed met zijn rechterhand richting spijkerbroek. Toen hield ze hem plots tegen. Ze was ongesteld.

Daar zaten hij en zijn pik niet op te wachten. Zijn lange lans stond al weken droog en had zich niet opgericht om onverrichter zake te verslappen. De jongen keek haar diep in de ogen, fluisterde dat ze zo mooi was, zoende nog even en kneep zachtjes in haar tepel. Hij hoorde haar scherp inademen en hij voelde haar handen al op de bobbel in zijn jeans. Ach, dacht hij, niet geschoten is altijd mis.

Hij liet haar merken dat hij niet opzag tegen varen in de rode zee. Fluisterde hoe geil hij was. Wreef over het kruis van haar broek. Merkte op dat haar heupen ondanks alles omhoog kwamen. Hoorde haar stamelen dat het eigenlijk ook een van haar laatste dagen waren. Ze was als was in zijn handen en hij kon zich niet meer inhouden.

‘Mag ik de tampon er alsjeblieft uithalen?’

Haar ogen vlogen open. Ze waren helder, niet meer troebel van geilheid. Ze fronste. Ze haalde adem om te protesteren, maar hij had haar knoop al los, trok snel aan de rits en stopte zijn hand in haar slipje. ‘Laat me.’

Ze liet toe dat hij haar broek over haar heupen sjorde. Dat hij haar slipje uittrok. Ze was overrompeld. Wist even niet wat te doen. Al snel zag ze in gedachten haar tampon. En hoe die er nu uit zou zien, na drie uur in haar vagina. Ze kneep haar benen bij elkaar. Te laat. Hij had het touwtje al te pakken.

Langzaam trok hij eraan. Hij voelde het bloed pompen in zijn pik. Zou het overdreven zijn om het touwtje met zijn tanden vast te pakken? Hij voelde het meegeven, voelde bijna hoe het bevlekte ding eruit gleed. Zonder ernaar te kijken, slingerde hij het weg. Toen hij haar daar met zijn lippen beroerde, gaf ze haar verzet op.

Later in de nacht dacht niemand meer aan de tampon. Ook toen het licht begon te worden en ze met een haastige kus afscheid van hem nam, was het niet iets om nog over te praten. Pas enkele dagen later, toen de lucht in zijn studentenkamer wel erg muf begon te worden, dacht hij er weer aan. Toen hij het ding eindelijk vond, was er niks geils meer aan.

Beeld : 123RF