Seksblunder: vibo op de whatsapp

seksblunder

Een aantal jaren terug was ik met een vriendin op vakantie. We kenden elkaar al heel lang, belden dagelijks, maar toch waren er telkens weer nieuwe onderwerpen om samen over te kletsen. Die vakantie leegden we samen behoorlijk wat flessen sangria en uiteindelijk zaten we elkaar onze diepste geheimen te vertellen. Geheimen die heel diep begraven lagen in ons bewustzijn.

Zoals over de eerste keer masturberen. We wisselden leeftijden uit (een jaar of 11/12) en lagen vervolgens op de grond van het lachen, toen bleek dat we er allebei een korte tijd aan verslaafd waren geweest. Te gênant voor woorden natuurlijk. Zij sloot zich op in de badkamer en werd betrapt door haar broer. Ik ging in de kruipruimte van mijn kamer liggen, om even ‘na te kunnen denken’. Inderdaad iets wat een elfjarige dagelijks doet, als er een vriendinnetje kwam spelen…

Gelukkig kregen we onszelf weer onder controle, zonder dat onze schoolresultaten er onder gingen lijden. En naarmate we ouder werden, was het niet meer zo’n taboe om een dildo of vibrator in het nachtkastje te hebben liggen. Sterker nog: diverse tips over seksspeeltjes vlogen vaak heen en weer over tafel als we samen gingen eten. En na die vakantie samen was niks meer heilig. Ook onze seksblunders werden uitvoerig besproken.

Onlangs deed ik weer iets heel stoms. Zo stom dat ik het eigenlijk diep in mezelf wilde begraven. Het was te gênant. Te stom. Te absurd. En toch wilde ik het graag met iemand delen. Nou dat kon natuurlijk maar met één persoon. Ik belde haar op en vertelde….

Op een donderdagavond was manlief op stap. Ik ging naar bed en lag daar nog even met hem te whatsapp’en. Ik stuurde hem een foto van mezelf, in bed, halfnaakt. Dat vindt hij leuk. En dat vind ik dan weer leuk. We sloten af met veel kusjes en liefs en de belofte dat we er morgen een hele leuke avond van gingen maken samen. Van al dat app’en had ik stiekem ook wel een beetje zin gekregen. Ik legde mijn telefoon naast me op bed en pakte de vibrator uit het nachtkastje.

Eventjes ging ik helemaal in mezelf op. Of nou ja, eventjes…een paar keer zeg maar. Toch fijn om een vrouw te zijn, niet? Eenmaal murw, waste ik het ding schoon in de badkamer en ging weer terug naar bed. Daar lag mijn telefoon. Ik keek op het scherm en verstarde. Het is echt af en toe een geweldige uitkomst om ook geluidsapp’jes te kunnen sturen naar vrienden. Bijvoorbeeld in de auto, of als je een heel verhaal te vertellen hebt. Het is echter niet fijn om dat soort berichtjes te sturen als je met een zoemende vibrator in de weer bent en denkt helemaal alleen thuis te zijn.

Mijn schoonmoeder had zo tientallen berichtjes gekregen met daarop een hard gezoem en een licht gekreun. Ik schaamde me werkelijk helemaal dood. Kwam nog met een halfslachtige verklaring dat ik op mijn telefoon in slaap gevallen was. Natuurlijk geloofde ze me niet. Mijn vriendin kwam niet meer bij van het lachen. Nu is het haar beurt. Ben benieuwd welke geheimen ze nog heeft…

CC foto: OFERZICK