Seksen met een ster

john mayer groupie

Sinds kort heb ik er weer een nieuwe verslaving bij: ik ben helemaal hooked on Reddit. Voor diegenen die deze geweldige site nog niet kennen: het is eigenlijk één groot forum, waar je over werkelijk alles kunt praten. Er bestaan grote ‘subreddits’ waar je schattige plaatjes kunt plaatsen, maar ook obscure plekken waar mensen hun favoriete sexy koala’s bespreken. Klik maar op de link, ik verzin het niet.

Anyway: vorige week werd er een juicy topic geopend waar mensen hun rendez-voustjes met celebrities konden delen. En daar kwamen een paar fijne verhalen uit voort. Het is natuurlijk een tweede of ze ook echt waar zijn, want sommige mensen hebben gewoon een dikke duim. Ik ga er maar gewoon vanuit dat er niks aan gelogen is; veel leuker! Ik zal de meest sappige met jullie delen:

Een meisje kwam One Direction-lid Harry Styles tegen in een New Yorkse cupcakeshop. Ze tipte ‘m een cakeje en hij vroeg of ze meeging naar zijn hotel. Onder het mom van ‘dit soort dingen maak je nooit meer mee’ stapte ze in de auto. Het meisje moest via een zijingang naar binnen (want voor het hotel stond het vol met gillende fans). De seks was goed, de champagne lekker en zijn lil’ Harry iets groter dan gemiddeld. Weten we dat ook weer.

John Mayer doet ’t alweer een tijdje met Katy Perry, maar tussen zijn relaties door scharrelt hij er lekker op los. Zoals met een meisje, dat gelijk op ‘m afknapte toen hij vroeg of hij haar een golden shower mocht geven. Een andere chica probeerde hij zijn bed in te ronselen met de magische woorden ‘let me see your butthole’. Ja, die Sjonnie weet hoe hij de meisjes moet regelen. Nog een reactie: John vroeg wat meisjes backstage en vroeg of het oké was als hij een vuist in een niet nader te benoemen gat zou planten. Logischerwijs maakten de meisjes zich daarna snel uit de voeten.

Een ‘vriend van’ had een stomende nacht met Jennifer Coolidge, beter bekend als Stifler’s mom. Grappig, want de actrice (52) is dus ook in het echte leven een rasechte cougar (haar scharrel was 27).

En ook in die goeie oude tijd bestonden er al groupies. De tante van een reddit-lid scheen het ooit te doen met niemand minder dan Charlie Chaplin. Helaas is de betreffende tante overleden, dus kan er niet meer om extra sappige details gevraagd worden.

Hier lees je de rest van de verhalen. Hebben jullie wel eens een intiem moment gedeeld met een bekend persoon?

Bron foto: ANP