Blog Zimra: Sexy lingerie voor een confidence-boost

Sexy lingerie

Veel vrouwen hoor ik nu denken: ‘sexy lingerie?! Ja dááág… over 5 kilo misschien weer een keer, als die dag ooit nog komt…’

Zo dacht ik precies ook! Als ik niet op gewicht ben is sexy lingerie aantrekken wel het laatste wat ik wil. Maar dat is een veel te strenge gedachtegang!

Door sexy lingerie te dragen – ook al is het een doodnormale dag – voel je je automatisch stiekem een beetje sexyer. Zelfs als je eigenlijk op dat moment helemaal niet zo tevreden bent met je gewicht.

Wellustige mannetjes

Ik ben sinds ik gezonder ben gaan eten en leven (eetstoornis-vrij), een hele lange tijd niet op gewicht geweest en dus was sexy lingerie dragen in mijn hoofd onlogisch.
Maar achteraf vind ik dat zo jammer en stom. Hoezo moet ik er op mijn allerbest uitzien voordat ik mezelf in een sexy setje hijs? Dat draag je toch niet alleen voor die wellustige mannetjes? Sexy lingerie is juist bedoeld voor het gevoel wat jij daar als vrouw, voor jezelf, uit kunt halen als je het draagt!

Tuurlijk is sexy lingerie ook handig in je relatie, bijvoorbeeld bij het oplossen van een onenigheid of ergens je zin in weten te krijgen. Hij was compleet afgeleid… allemaal dankzij zoiets simpels als een sexy setje! Het blijft dan ook een top-gegeven dat mannen vaak gewoon zo lekker simpel zijn… Zou daar vooral je baat uit blijven halen ladies 😉

Daarbij heeft hij echt niet door dat je (volgens jezelf) ‘niet op gewicht bent’. Hij ziet alleen maar kant en zijde, boobies en billen – en denkt maar aan één ding!

Stout voelen, en je ook zo gedragen

Maar vergeet dus vooral ook niet de baat die jij er – zonder dat je het echt door hebt – voor jezelf uit kan halen. Ook al ben je niet helemaal tevreden met jezelf, sexy lingerie dragen geeft jou onbewust een confidence-boost. Je voelt je gewoon stiekem sexyer (stouter) en daar ga je je automatisch ook een beetje naar gedragen. En dat verdien jij! 🙂

Dus probeer het eens zou ik zeggen, sta ervoor open en je zult er uiteindelijk juist géén spijt van krijgen!

Foto: Rene de Haan