Telefoonseks 2.0

Er was een periode dat mijn vriend en ik nog niet samenwoonden. Door drukke schema’s en verschillende werktijden zagen we elkaar niet heel veel. Natuurlijk belden we wel elke dag even om de dag door te nemen. Niet zelden mondde dat dan uit in een heel fijn, geil potje telefoonseks.

In mijn fleurige pyjama
In het begin vond ik dat maar een raar fenomeen. Ik kon me niet voorstellen dat ik ooit dirty de ruimte in zou talken. Geen warm lichaam tegen het mijne, enkel een koud mobieltje aan m’n oor. Toen mijn vriend zo’n dagevaluatiegesprek voor het eerst die richting in stuurde, werd ik dan ook een beetje giebelig. ‘Doe normaal! Ik lig hier gewoon in mijn fleurige pyjama!’ Maar hij hield vol, vroeg naast wat ik aan had ook of ik hem miste. Of ik hem zou bespringen, als hij in de kamer zou zijn geweest. En wat ik dan precies met hem zou doen. En toen hij vertelde hoe hij mij zou bespelen, voelde ik het dan toch kriebelen in mijn onderbuik. Damn, ik had zin in hem.

Telefoon van de zaak
Die eerste keer beviel goed, dus deden we het steeds vaker. De gesprekken werden langer, uitgebreider en brutaler. Hij had een telefoon van de zaak, dus belde hij mij. Zo was het nog gratis ook, haha. Vaak pakte ik mijn vibo erbij, wat nog best wat oefening vereiste. In je ene hand heb je natuurlijk je telefoon, in je andere het speeltje. Fijn met je vingertoppen over je lichaam strelen, wat ik vaak doe als ik masturbeer, is er dan niet bij. Later leerde ik mijn telefoon in mijn nek klemmen of ik ging op mijn zij liggen met het mobieltje op het kussen en mijn hoofd/oor er gewoon bovenop.

Inmiddels wonen we gezellig in één huis en ligt hij elke avond naast me, dus is de telefoonseks niet meer nodig. Als hij voor zijn werk een paar dagen in het buitenland zit, wil het er nog weleens van komen. (Sorry, werkgever!) Dan voelt het weer net als vroeger, alsof we pas bij elkaar zijn en we uit elkaar klappen van seksuele spanning. Een leuke afwisseling kan ik je vertellen, want als hij dan terugkomt, spatten de vonken er vanaf.

Sexy Tales
De volgende keer dat hij van huis is, zouden we zomaar gebruik kunnen maken van een nieuwe vorm van telefoonseks. Er is namelijk een concept bedacht, genaamd Sexy Tales. Gebruikers kunnen hiermee tot 10 boodschappen inspreken voor hun minnaar/geliefde/fuck buddy, die daarmee zelf (op elk gewenst moment) door middel van een keuzemenu een verhaaltje op maat kan samenstellen. Een voorbeeld:

“Hey lekker ding, met mij. Kies 1 als je wil dat ik… Of kies 2 als je wil dat ik…”
[vervolgverhaaltje, afhankelijk van iemands keuze]
“Kies 1 als je wil dat ik… Of kies 2 als je wil dat ik…”
[vervolgverhaaltje, afhankelijk van iemands keuze]

En zo gaat het dan nog even door. Handig toch? Zeker als je partner even niet beschikbaar is, bijvoorbeeld met verschillende tijdzones. Een redding voor langeafstandsrelaties? Ik weet het niet… Ik denk dat ik er weer, net als vroeger, hartstikke giebelig van zou worden.

Beeld: Shutterstock