Van seksvriendje naar seksvijand

Mijn relatie was na drie jaar voorbij. Zelf uitgemaakt, maar al na dag één spijt als haren op mijn hoofd. Een aantal weken later had hij plotseling iets met zijn beste vriendin. Had ik het eerder toch goed opgemerkt, dat ze liever beste vrienden wilde worden met zijn geslachtsdeel. Maar goed, dat is een verhaal voor een ander moment. Nu wil ik het over mijn eerste scharrel hebben.

Ik maakte het uit met B omdat ik dacht dat het leven van een vrijgezel veel meer te bieden had. Ik was pas negentien en had vanaf mijn vijftiende alleen maar vaste vriendjes gehad. Toen er een einde kwam aan die reeks, gooide ik alle remmen los. Feestjes, drank en seks. Te beginnen met J, die ik op een zwoele zomeravond ontmoette. Ik had eigenlijk van tevoren al kunnen weten dat ik nog niet toe was aan een seksvriendje, maar mijn gretigheid won het van mijn verstand.

Foute Vin Diesel
De jongen in kwestie had het lijf van een bootwerker. Hij was kaal, stoer en super gespierd. Een typische Vin Diesel. Eigenlijk was hij alles wat ik nu verafschuw, maar op dat moment werd ik aangetrokken door zijn zelfverzekerdheid. Of arrogantie, hoe je het wilt noemen. Ik liet me helemaal inpakken door zijn gladde praatjes. Twee uur later lagen we in bed. Hij was dominant en liet mij alle hoeken van de kamer zien. Eerst vond ik dat wel leuk, maar na een paar keer scharrelen kreeg hij steeds meer het idee dat hij de hoofdrol had in een ranzige pornofilm.

Grootheidswaan
Zijn mannelijkheid was niet gelijk aan zijn grote ego. It is not the size that matters, maar zelf had hij het idee dat hij op drie poten liep. “Er is nog nooit eerder een meisje geweest dat mijn pik helemaal in haar mond kreeg,” zei hij tijdens de blowjob die ik hem gaf. Van binnen giechelde ik, want dat formaat duw ik met gemak in mijn holle kies. Maar zijn uitspraken werden met de tijd steeds minder grappig. Toen hij mij een keer uit het niets in mijn mond spuugde en mij beval ‘zijn harde kloppende pik met mijn hoerenmond te bevredigen’ heb ik hem vriendelijk verzocht mijn huis te verlaten. “Stomme slet,” schreeuwde hij toen ik hem niet eens de kans gaf om zich volledig aan te kleden. Het heeft daarna even geduurd voordat ik weer een man toeliet in mijn slaapkamer.

Wraak is zoet
Een hele tijd later zag ik hem weer, in Amsterdam. Met hakken aan kijk ik zo over hem heen, maar bij toeval viel mijn blik op het donkerste hoekje van de kroeg. Hij stond zijn best te doen om een jong meisje te versieren. Hij kreeg mij in zijn vizier en keek wat benauwd, maar ik zei gewoon normaal gedag en stelde me voor aan zijn prooi. Claudia was haar naam. “Claudia,” zei ik terwijl ik even naar J glimlachte. “Hij spuugt graag in je mond en heeft een hele kleine lul, dus als ik jou was zou ik gewoon naar huis gaan.”

Beeld: CC: Francesco Rachello

Viva Ongecensureerd is het anonieme account waarmee Viva-bloggers blogs schrijven die ze liever niet plaatsen onder hun eigen naam. Elke week vind je op deze plek een onthullend blog, geschreven door één van de bloggers. Wie welk stukje heeft geschreven, blijft geheim…