Viva Ongecensureerd: De Paddenstoelenlul

Nee joh, het doet er echt niet toe hoe groot, hoe dik of hoe dun de penis is. Of er maar één bal is, of twee, of de kleur afwijkt van de rest van het lijf… nee, dat maakt ons echt niks uit. Het maakt ook niet uit dat het een keer niet lukt, dat het lang duurt of dat we eigenlijk niet goed voelen dat hij erin zit. Nee echt. Maak je maar niet druk.

Het doet er wél toe
Natuurlijk zeggen we dat. Want een piemel is toch de raison d’être van een man. Het is het meest kwetsbare deel van zijn lijf en zijn psyche. En dus sussen we en maken we complimentjes en bevestigen we het beeld dat voor de vrouw de vorm en/of de grootte van de piemel er niet toe doet. Terwijl we natuurlijk echt wel beter weten.

De penis van het moment
Want tijdens het eerstvolgende etentje met de vriendinnenclub worden de prestaties nauwkeurig besproken. Ik heb zelfs een vriendin die voordat het eerste drankje besteld is al met een bierviltje en een pen in de weer gaat om de penis van dat moment eens goed te tekenen. Haar exen worden dan ook niet met hun naam aangeduid maar met de vorm van hun geslacht. Zo zagen we de Paddenstoelenlul voorbijkomen, maar ook de Kromme en de Geopereerde. De penis van die laatste was echt een sneu geval. Door allerlei operaties was er van de bekende vorm geen sprake meer. Als we het over hem hadden, fluisterden we. Uit empathie.

Luidruchtig klaarkomen
Een andere vriendin werd ontmaagd op haar vijftiende. Tenminste dat denkt ze. De piemel van haar vriendje was namelijk dermate klein dat ze er niets van gevoeld heeft. En wat te denken van de man die ’s ochtends zijn peewee nooit omhoog kreeg. Onze vriendin suste hem met wat lieve woordjes en klaagde vervolgens steen en been bij ons. En oh ja, we weten allemaal hoe luidruchtig de ex van vriendin I. klaarkomt. Dat heeft ze ons al meerdere malen voorgedaan.

Het ligt niet aan jullie
We bespreken jullie piemel, tekenen hem na, becommentariëren en vergelijken. Een troost: het moet wel heel erg met Mr. Penis gesteld zijn, willen we niet van hem gaan houden. Het is natuurlijk wel fijn om te voelen dat je seks hebt, en mocht dat niet lukken door de geringe grootte, dan zeggen we na een tijdje dat we nog niet toe zijn aan een relatie. Het zal nooit aan jullie pik liggen.

Wij zijn ook niet perfect
Wij vrouwen weten namelijk hoe het is om op je uiterlijk beoordeeld te worden. Op de grote of juist kleine borsten. Op onze dikke of juist afwezige billen. En ja, we weten ook dat jullie soms mopperen dat het na die bevallingen niet meer zoals vroeger wordt… We weten ook dat jullie opscheppen over eenmalige seks, maar weinig toeschietelijk zijn met informatie als het eenmaal een relatie is geworden. En het spijt ons dat we zo niet zijn. Gelukkig bestaat seks uit zo veel meer dan alleen het neuken. Jammer alleen dat jullie dat niet altijd begrijpen.

Beeld: 123rf