En dit wil de vrouw in bed

sexy-in-bed

Twee weken geleden heb ik de mannen aan het woord gelaten over hun wensen in bed. Veel is bekend, maar bevestiging is lekker. Zo’n gevoel van in control zijn en niet voor onverwachtse verrassingen komen te staan. Heerlijk. Juist daarom is het wel zo fair om ook een boekje open te doen over vrouwelijke verlangens. Zo creëren we een win-win situatie. Dus wil je dat jouw vent dit leest, laat dan quasi-nonchalant je scherm open staan wanneer hij de kamer rondloopt.

Verleid ons
Het zijn geen nutteloze oneliners. Het klopt. Als de laatste mail verzonden is, we net net de was hebben opgevouwen en in gedachten het boodschappenlijstje voor de volgende dag aan het maken zijn, hebben we geen zin in seks. Dan hebben we hoofdpijn of zijn te moe. Zijn alle kansen dan bij voorbaat verkeken? Niet per definitie. Help ons ontspannen. Zet verder een muziekje op, kaarsje aan, pak wat lekkere massage-olie en leg ons een beetje in de watten. Vergeet daarbij de erogene zones niet!

Het echte werk
Een vluggertje? Helemaal goed. Uitgebreid voorspel? Nog beter. Zorg dat het voorspel geen afkorting van voorspel-baar is. Wij houden van afwisseling, prikkeling en spanning. Verleid ons, bemin ons en wees een echte man in bed. Het hebben van ‘echte seks’ kan niet elke vrouw laten klaarkomen, maar we genieten er zeker wel van. Het zorgt namelijk voor innig samenzijn. En een oergevoel. Rawrrr!

After sex
Mannen vallen na de seks als een blok in slaap. “Dat komt door een stofje dat wordt aangemaakt”, zo schoten ze in verdediging. Geen paniek. Wij willen ook geen diepgaande discussies. Neem ons lekker in je armen, kroel met je handen door onze haren, geef een kus op het voorhoofd en laat ons in je armen slapen. We weten heus wel dat je een slaaparm krijgt. Maar toch. Doe het.

CC foto: Dennis Brekke