Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Blog Zimra: Bilmassage

blog zimra geurts

Een bilmassage is geil en lekker, maar ik hoorde laatst dat het ook goed is voor je billen. Ze zouden er steviger en ronder van worden. En wie wil dat nou niet!

Je kunt natuurlijk verschillende oefeningen doen om je billen in shape te houden, maar gek genoeg spreekt een massage mij toch meer aan dan een eindeloze squatsessie. Even mijn vriend lief aankijken, want ik ben benieuwd of het inderdaad de boel kan verstevigen!

Liggen en genieten

Eén ding weet ik in elk geval zeker: van een goeie bilmassage raak ik altijd enorm opgewonden – en ik denk dat dat voor veel vrouwen ook zo geldt. Puur omdat dat het zich allemaal dichtbij je vagina afspeelt en je kont ook een erogene zone op zich is. Het is dus sowieso erg lekker en mocht het dan óók nog ten bate komen van de vorm van je achterwerk, dan zou dat helemaal fantastisch zijn. Het kost nul moeite en je hoeft eigenlijk alleen maar te liggen en te genieten.

Favoriete sexpartij

Of je billen nu strakker worden van regelmatige bilmassages of niet, het zorgt in elk geval voor een verbetering van je sexleven. Jij ontvangt een lekkere massage van je partner, raakt er stiekem mega-opgewonden van en gaat automatisch duidelijk met je heupen meebewegen als je op een gegeven moment klaar bent om ook ergens anders gemasseerd te worden. Persoonlijk vind ik dat een van de fijnste sexpartijen, als gevolg van een erotische massage.

Calorieën verbranden

Laatste voordeel is dat je – dankzij die sexpartij die op de bilmassage volgt – extra calorieën verbrandt, en dat bovendien op een fijne manier. Een win-win-win-situatie als je het mij vraagt, voor zowel jou als je partner. Ik zou hem maar gauw het voorstel doen om hem hiervoor op regelmatige basis in dienst te nemen! Ik gooi de bilmassage er vanaf nu in elk geval lekker in.


Zimra Geurts (24) is model en werd in 2011 benoemd tot Playmate of the Year. Wekelijks deelt ze haar tips en ervaringen op VIVA.nl.

Lees ook:

SM
De druk van social media

Sexspeeltjes: gewoon doen

Kijk niet naar cellulite!
Wees onverantwoordelijk met je geld
Probeer geen #fitgirl te zijn
Zo kom je onder een afspraak uit
Naaktshoot 2.0

Beeld: Hans-Peter Velthoven